Mertreina93
Hectopat
AOC Agon AG322QC4 monitör kullanıyorum. Işık sızması var. Siyah ekranda normal mi? Herkes normal diyor.
Renkli sahnelerde hiç bir sorun yokGayet normal. Ben msı optix mag241c yi geri yolladım bu yüzden sonra james donkey jd27fg aldım o çok daha kötü çıktı onu da geri yollicam. İnce panellerin dezavantajı da bu işte. Sadece karanlık sahnelerde sızma görünüyorsa sıkıntı yok ama renkli sahnelerde de rahatsız ediyorsa geri yolla. İstersen birde düz ekranda gör sızma nasıl oluyormuş, ekranın tamamı parlıyor karanlık sahnelerde. İnsanların çoğu bu yüzden anlamıyor sızma yok diyor ama aslında durum çok daha vahim![]()
4 yerden sızma oluyor karanlıktaFotoğrafı daha net görmemiz için karanlık bir ortamda çeker misiniz? Fazlaysa normal değil, garanti kabul edecektir.
Renkli sahnelerde normalse doğal kardeşim. Kullanıcılar hep daha şık daha ince paneller talep ettiğinden bu tip feragatlar da vermek zorunda firmalar. Ben de normal değil sanıyodum ama 2 monitör kendim bizzat değiştirdim, kullananlara baktım herkesde aynısı var. Yok diyenlerin gözleri alışmıştır normaldirRenkli sahnelerde hiç bir sorun yok
4 yerden sızma oluyor karanlıkta
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.