Farketmiyor. Günde 2 kez oluyor. Tetikleyen bir şey yok, kendi kendine.Hangi durumlarda oluyor?
Doktora göründüm. İlaç yazdı. Psikiyatriye göründüm. Ama ben otobüse binmekten nefret eden biri olduğum için ehliyet almak istiyorum. O kadar da kursa yazılmıştım. Psikologlar ilaçsız geçirebilir mi?Daha önce açılmış olan bir konu geldi aklıma, konu içerisinde kendi cevabım var okuyabilirsiniz.
Sizin panik atak durumun şiddetini ve sıklığını bilemiyorum, en iyi çözümü tabiki doktorlar sunar, fakat kendi kendinize de yenebileceğiniz bir durum. Bir psikoloğa ilaç konusundaki durumu izah edin farklı şekilde tedaviler deneyebilirler. Araç kullanmak panik atağı olan biri için ilaç kullanmasanız bile sıkıntılı bir durum çünkü stresli ve panik atağı tetikleyen bir unsur. Dediğim gibi iyi bir doktora görünün. Geçmiş olsun şimdiden.Panikatak ilaçla geçer mi?
Son 1.5 senedir panik atakla uğraşıyorum. Liseye geçince daha da ağırlaştı son 2 aydır psikoloğa gidiyorum hastalıkla ilgili her şeyi öğrendim beynimizin koruma amaçlı yapması gereken bir duygu olduğunu bir nedeni olmadan devam etmemesi nedeni bulduk. Nedeni ders ve gittiğim iğrenç okuldu...www.technopat.net
Hocam sizde biten bir olay, attığım konuda başka bir arkadaşın uzunca bir yazısı var onu okuyun. Tam da bu konuyla alakalı.Farketmiyor. Günde 2 kez oluyor. Tetikleyen bir şey yok, kendi kendine.
Doktora göründüm. İlaç yazdı. Psikiyatriye göründüm. Ama ben otobüse binmekten nefret eden biri olduğum için ehliyet almak istiyorum. O kadar da kursa yazılmıştım. Psikologlar ilaçsız geçirebilir mi?
Stres kontrolünde faydalı olacakları için: Evet.Psikologlar ilaçsız geçirebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.