Pantolon giyme zorluğu nasıl aşılır?

GORKEMJEYJEY

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Havacılık ve Uçak Fotoğrafçılığı
Herkese merhaba,9.sınıf öğrencisiyim okulda normalde siyah eşofman giyiyordum fakat okul siyah pantolon giymeyi zorunlu bir kural olarak koydu ama ben hiçbir şekilde pantolon giyemiyorum. bacaklarım çok rahatsız oluyor. hareket kabiliyetim kısıtlanıyor ve aşırı şekilde bacaklarım, diz kapaklarım vs. terliyor. Bugün 6 saat giydim ve resmen işkence gibiydi aşırı daraldım. Önerileriniz var mıdır? Bu rahatsızlığı nasıl halledebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,9.sınıf öğrencisiyim okulda normalde siyah eşofman giyiyordum fakat okul siyah pantolon giymeyi zorunlu bir kural olarak koydu ama ben hiçbir şekilde pantolon giyemiyorum. bacaklarım çok rahatsız oluyor. hareket kabiliyetim kısıtlanıyor ve aşırı şekilde bacaklarım, diz kapaklarım vs. terliyor. Bugün 6 saat giydim ve resmen işkence gibiydi aşırı daraldım. Önerileriniz var mıdır? Bu rahatsızlığı nasıl halledebilirim?
Koleje gidersen serbest kıyafetle gezebilirsin. Devlet okulu böyle oluyor malesef.

Herkese merhaba,9.sınıf öğrencisiyim okulda normalde siyah eşofman giyiyordum fakat okul siyah pantolon giymeyi zorunlu bir kural olarak koydu ama ben hiçbir şekilde pantolon giyemiyorum. Bacaklarım çok rahatsız oluyor. Hareket kabiliyetim kısıtlanıyor ve aşırı şekilde bacaklarım, diz kapaklarım vs. terliyor. Bugün 6 saat giydim ve resmen işkence gibiydi aşırı daraldım. Önerileriniz var mıdır? Bu rahatsızlığı nasıl halledebilirim?

Aynı renkte kumaş pantolon al oda rahatsız ediyorsa okula geç gidip eşofmanla git.

Herkese merhaba,9.sınıf öğrencisiyim okulda normalde siyah eşofman giyiyordum fakat okul siyah pantolon giymeyi zorunlu bir kural olarak koydu ama ben hiçbir şekilde pantolon giyemiyorum. Bacaklarım çok rahatsız oluyor. Hareket kabiliyetim kısıtlanıyor ve aşırı şekilde bacaklarım, diz kapaklarım vs. terliyor. Bugün 6 saat giydim ve resmen işkence gibiydi aşırı daraldım. Önerileriniz var mıdır? Bu rahatsızlığı nasıl halledebilirim?

Son iki yıldır pantolon giymiyorum. Kargo cepli eşofman aldım ve mükemmel bir rahatlık seviyesinde. İsmimi alıp rehberliğe çağırdılar fakat sonrasında bir şey olmadı göz korkutmak içindi. Okulda 1500 kişi var forma giyen toplasan 300 kişi çıkmaz. Desenli bir şey olmadığı sürece göze batmıyorsun zaten ceza vermedikleri sürece kafana göre takıl.

Aynı renkte kumaş pantolon al oda rahatsız ediyorsa okula geç gidip eşofmanla git.

Kardeşim bu marketten domates biber al sat meselesi değil senin yüzünden verdiğin tavsiye yüzünden arkadaş belki senin dediğini yapacak ve farkında olmadan devamsızlık yüzünden sınıf tekrarına kalacak ve 1 senesi çöp olacak hepside senin verdiğin değişik bir tavsiye üzerine olacak verdiğiniz tavsiyeleri vermeden önce düşününkü vicdan azabı çekmiyeseniz.

12. sınıf öğrencisiyim okulumda pantolon zorunluluğu var. Her sene 9'lar gelip bu konuyu sorup tavsiye alır her okuldaki her idarecinin açık noktası vardır. 11 ve 12. sınıflara gidip bir sor illlaki bir yöntemini bulmuşlardır. Mesela bizim okulumuzda cargo pantolon dahi yasak ancak bazı eşofmanlar pantolon gibi duruyor ve onunla fark edilmeden kullanabiliyorsun. Bulunduğum bir ildeki lokal bir satıcıdan almıştım diğerlerine de bunu önerirdim. Bu sene kapanmış mağaza. :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı