xagee Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #1 Papara mobil uygulamasından 10 TL cüzdan kodu aldım fakat aktif edemiyorum. Şöyle bir hata alıyorum. Sanırım param boşa gitti Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2021
Papara mobil uygulamasından 10 TL cüzdan kodu aldım fakat aktif edemiyorum. Şöyle bir hata alıyorum. Sanırım param boşa gitti
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 16 Kasım 2021 #2 Boşa gitmez. Desteğe ulaşıp çalışmadığını kanıtlayabilirseniz atarlar yenisini. Artı 0 Eksi
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 16 Kasım 2021 #3 Papara veya Papara'nın E-pin'i aldığı site ile iletişime geç. Artı 0 Eksi
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.068 Çözümler 52 16 Kasım 2021 #4 xagee dedi: Papara mobil uygulamasından 10 TL cüzdan kodu aldım fakat aktif edemiyorum. Şöyle bir hata alıyorum. Sanırım param boşa gitti Eki Görüntüle 1216169 Genişletmek için tıkla... Kodu kopyaladınız mı yoksa kendiniz mi yazdınız? Harflere dikkat ederek tekrar yazın. Artı 0 Eksi
xagee dedi: Papara mobil uygulamasından 10 TL cüzdan kodu aldım fakat aktif edemiyorum. Şöyle bir hata alıyorum. Sanırım param boşa gitti Eki Görüntüle 1216169 Genişletmek için tıkla... Kodu kopyaladınız mı yoksa kendiniz mi yazdınız? Harflere dikkat ederek tekrar yazın.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 16 Kasım 2021 #5 Hesap ayrıntılarına girin cüzdana para ekleyin deyin ve kod ve hediye kartı kullan kısmına yazın. Artı 0 Eksi
KS KS xagee Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #6 st_140523 dedi: Kodu kopyaladınız mı yoksa kendiniz mi yazdınız? Harflere dikkat ederek tekrar yazın. Genişletmek için tıkla... Kendim yazdım. Doğru yazdığımdan eminim. XPLSG dedi: Hesap ayrıntılarına girin cüzdana para ekleyin deyin ve kod ve hediye kartı kullan kısmına yazın. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam değişen bir şey yok. 463895 dedi: Boşa gitmez. Desteğe ulaşıp çalışmadığını kanıtlayabilirseniz atarlar yenisini. Genişletmek için tıkla... Papara destek ile mi iletişime geçmeliyim? Gönderdikleri e-postada farkı bir siteye yönlendiriyor. Artı 0 Eksi
st_140523 dedi: Kodu kopyaladınız mı yoksa kendiniz mi yazdınız? Harflere dikkat ederek tekrar yazın. Genişletmek için tıkla... Kendim yazdım. Doğru yazdığımdan eminim. XPLSG dedi: Hesap ayrıntılarına girin cüzdana para ekleyin deyin ve kod ve hediye kartı kullan kısmına yazın. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam değişen bir şey yok. 463895 dedi: Boşa gitmez. Desteğe ulaşıp çalışmadığını kanıtlayabilirseniz atarlar yenisini. Genişletmek için tıkla... Papara destek ile mi iletişime geçmeliyim? Gönderdikleri e-postada farkı bir siteye yönlendiriyor.
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 16 Kasım 2021 #7 Şu link üzerinden aktif etmeyi dene: Redeem a Steam Gift Card or Wallet Code store.steampowered.com Artı 0 Eksi
KS KS xagee Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #8 xearhtain dedi: Şu link üzerinden aktif etmeyi dene: Redeem a Steam Gift Card or Wallet Code store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey yok hocam. Para hesabıma yattı. Papara ile iletişime geçtim. Herkese teşekkürler Son düzenleme: 16 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
xearhtain dedi: Şu link üzerinden aktif etmeyi dene: Redeem a Steam Gift Card or Wallet Code store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey yok hocam. Para hesabıma yattı. Papara ile iletişime geçtim. Herkese teşekkürler
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 16 Kasım 2021 #9 @xagee hocam konu dışı ama gerçekten çok merak ediyorum neden? Neden Steam'e direk para eklemiyorda cüzdan kodu ile yapıyorsunuz bir nedeni var mı? Artı 0 Eksi
@xagee hocam konu dışı ama gerçekten çok merak ediyorum neden? Neden Steam'e direk para eklemiyorda cüzdan kodu ile yapıyorsunuz bir nedeni var mı?
KS KS xagee Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #10 XPLSG dedi: @xagee hocam konu dışı ama gerçekten çok merak ediyorum neden? Neden Steam'e direk para eklemiyorda cüzdan kodu ile yapıyorsunuz bir nedeni var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk başta öyle denedim fakat doldurduğum bilgilere sürekli yanlış diyordu. Bende en kolay buradan yapabilirdim. Kodun aktif olma süresi varmış sanırım. Bir süre sonra aktifleşti. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: @xagee hocam konu dışı ama gerçekten çok merak ediyorum neden? Neden Steam'e direk para eklemiyorda cüzdan kodu ile yapıyorsunuz bir nedeni var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk başta öyle denedim fakat doldurduğum bilgilere sürekli yanlış diyordu. Bende en kolay buradan yapabilirdim. Kodun aktif olma süresi varmış sanırım. Bir süre sonra aktifleşti.