Papara 10 TL'lik Steam cüzdan kodunu 15 TL'ye satıyor

emr0

Kilopat
Merhabalar. Bugün Papara üzerinden Steam cüzdan kodu alayım dedim fakat 10 liralık kodun 15 liraya satıldığını görünce vazgeçtim. Fakat Tosla'da 10 liralık kod 10 lira. Papara'da neden böyle acaba?

Merhabalar. Bugün Papara üzerinden Steam cüzdan kodu alayım dedim fakat 10 liralık kodun 15 liraya satıldığını görünce vazgeçtim. Fakat Tosla'da 10 liralık kod 10 lira. Papara'da neden böyle acaba?
Önceden tam fiyatına alıyordum değişmiş güncelleme gelmiş herhalde. Büyük ihtimalle Papara e pinleri başka siteden temin ediyor 5 TL de kendilerine kar ayırıyor olabilir.

Serbest piyasa ekonomisi.

Bu olay Papara'ya özel değil de tüm platformlarda yapılıyor. Dün akşam bildiğim tüm siteleri araştırdım. Hepsinde pahalıya satılıyordu.

Onun yerine direk kendi hesabınıza ekleseniz o zaman daha mantıklı yada steam hediye kartı satın alın.

Stoklar bittiğinde kod olarak satılmayacak bildiğim kadarıyla ondan yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…