Neden direkt Steam üzerinden almak yerine internetten alıyorsunuz ki? Yine aynı kartla alınabiliyor diye biliyorum.
Alıyorum demedim.
Neden direkt Steam üzerinden almak yerine internetten alıyorsunuz ki? Yine aynı kartla alınabiliyor diye biliyorum.
Açtığınız konu çok saçma, serbest piyasa keyiflerine göre satarlar bir sebebi yok.Alıyorum demedim.
Açtığınız konu çok saçma, serbest piyasa keyiflerine göre satarlar bir sebebi yok.
İstediğim konuyu açarım sizin bir şey demeye hakkınızın olduğunu düşünmüyorum ben sadece almadığımı belirttim.
Tabiki açarsınız istediğiniz konuyu açamazsınız demedim ben zaten.İstediğim konuyu açarım sizin bir şey demeye hakkınızın olduğunu düşünmüyorum ben sadece almadığımı belirttim.
Daha 1 ay önce 100TL'lik kodu 98TL'ye aldığım yer 150TL'ye satar olmuş. Niye böyle bunlar?
Steam Cüzdan Kodu - YeşilyurtGame
www.yesilyurtgame.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.