Çözüldü Papara 18 yaş altı sözleşmeli hesaba geçiş yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

exfiko

Femtopat
Daha fazla  
Bugün elime Papara Black kardım ulaştı fakat kurye herhangi bir sözleşme getirmedi. Kartı aldım aktive ettim fakat hesabım sözleşmeli hesaba geçmedi. Velimin banka hesabından kendi Papara hesabıma 100 lira ya da 150 lira gibi bir miktar para atsam sözleşmeli hesaba geçer miyim? Ya da velimin de mi kart isteyip onu aktive etmesi gerekiyor?

Son düzenleme:
Çözüm
Bugün elime Papara Black kardım ulaştı fakat kurye herhangi bir sözleşme getirmedi. Kartı aldım aktive ettim fakat hesabım sözleşmeli hesaba geçmedi kayıt olurken NFC destekli cihazla kayıt oldum. Aynı şekil velimde NFC destekli cihazla kayıt oldu yani NFC'yi yaptık fakat yine de ben sözleşmeli hesaba geçemedim. Velimin banka hesabından kendi Papara hesabıma 100 lira ya da 150 lira gibi bir miktar para atsam sözleşmeli hesaba geçer miyim? Ya da velimin de mi kart isteyip onu aktive etmesi gerekiyor?
Velinin sözleşmeli yapmalısın. Sağ üstten NFC ile sözleşmeli hesaba geç olmalı oradan geçir. Sonra o seçenek senin hesabına da gelecek. Ama kimliğinde fotoğraf yoksa geçemezsin.
Bugün elime Papara Black kardım ulaştı fakat kurye herhangi bir sözleşme getirmedi. Kartı aldım aktive ettim fakat hesabım sözleşmeli hesaba geçmedi kayıt olurken NFC destekli cihazla kayıt oldum. Aynı şekil velimde NFC destekli cihazla kayıt oldu yani NFC'yi yaptık fakat yine de ben sözleşmeli hesaba geçemedim. Velimin banka hesabından kendi Papara hesabıma 100 lira ya da 150 lira gibi bir miktar para atsam sözleşmeli hesaba geçer miyim? Ya da velimin de mi kart isteyip onu aktive etmesi gerekiyor?
Velinin sözleşmeli yapmalısın. Sağ üstten NFC ile sözleşmeli hesaba geç olmalı oradan geçir. Sonra o seçenek senin hesabına da gelecek. Ama kimliğinde fotoğraf yoksa geçemezsin.

Çözüm

Özür dilerim biraz saçma bir soru olacak ama ben NFC diyorum da NFC dediğimiz şey kayıt olurken kimlik ön arka okutma, canlılık kontrolü anlamına geliyor değil mi? Biraz yeniyim bu konularda özür dilerim tekrardan.

Hayır. Telefonun kimlikteki çipi okuması. Telefon desteklemiyorsa gözükmez zaten.

Oh çok pardon yanlış biliyormuşum evet kayıt olurken öyle bir şey yapmadık o zaman hologramla kayıt olduk biz. Az önce velim için kart istedim geldiğinde onu aktive edip velim sözleşmeli hesaba geçerse bende sözleşmeli hesaba geçer miyim? Ya da hesabıma 100 TL atsam? Artık hiçbiri olmazsa 3 yıl oturup bekleyeceğiz :D

Oh çok pardon yanlış biliyormuşum evet kayıt olurken öyle bir şey yapmadık o zaman hologramla kayıt olduk biz. Az önce velim için kart istedim geldiğinde onu aktive edip velim sözleşmeli hesaba geçerse bende sözleşmeli hesaba geçer miyim? Ya da hesabıma 100 TL atsam? Artık hiçbiri olmazsa 3 yıl oturup bekleyeceğiz :D
Hayır velin geçer. Hesabına 100tl atarsan muhtemelen velinin banka hesabından atacaksın. Veline gider paran.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı