Papara açıldı mı?

Daha fazla  
Bugün Papara hesabı oluşturdum ve giriş yaptım. Papara'ya konulan yasak (pek bilgim yok), 21 Ocak itibarıyla kademeli olarak kaldırılıyor yazısını gördüm uygulama içinde. Karta para yüklemek mantıklı mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal kart oluşturulmuyor şu an. Keza fiziki kart da öyle. Altın vs. almak için yatırılabilir ama kullanım ne zamana açılır belli değil.

Bugün Papara hesabı oluşturdum ve giriş yaptım. Papara'ya konulan yasak (pek bilgim yok), 21 Ocak itibarıyla kademeli olarak kaldırılıyor yazısını gördüm uygulama içinde. Karta para yüklemek mantıklı mı sizce?

Şu anda daha alışverişe açık değil para yükleseniz de harcayamazsınız. Yakın zamanda eskisi gibi hizmet vermeye devam edecektir diye düşünüyorum.

Bence acele etmeyin, kart işlemlerine açılınca yükleyin. Çünkü şuan para yükleseniz de para yükleme dışında karttan bi işlem yapamazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı