Papara açıldı mı?

Daha fazla  
Bugün Papara hesabı oluşturdum ve giriş yaptım. Papara'ya konulan yasak (pek bilgim yok), 21 Ocak itibarıyla kademeli olarak kaldırılıyor yazısını gördüm uygulama içinde. Karta para yüklemek mantıklı mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal kart oluşturulmuyor şu an. Keza fiziki kart da öyle. Altın vs. almak için yatırılabilir ama kullanım ne zamana açılır belli değil.

Bugün Papara hesabı oluşturdum ve giriş yaptım. Papara'ya konulan yasak (pek bilgim yok), 21 Ocak itibarıyla kademeli olarak kaldırılıyor yazısını gördüm uygulama içinde. Karta para yüklemek mantıklı mı sizce?

Şu anda daha alışverişe açık değil para yükleseniz de harcayamazsınız. Yakın zamanda eskisi gibi hizmet vermeye devam edecektir diye düşünüyorum.

Bence acele etmeyin, kart işlemlerine açılınca yükleyin. Çünkü şuan para yükleseniz de para yükleme dışında karttan bi işlem yapamazsınız.

Fiziki kart var mı Paycell'de hocam. Tami geçmeyi düşünüyorum ben

Paycell'de evet var ancak ücretsiz işlem yapabileceğin ATM yok.

Tami'de de eskiden para gönderme ücretsizdi şimdi ücretli oldu. Babam Garanti kullanıyor havale yapsın diye aldım ben de. Tek eksisi şu anda sadece tek kart kullanabiliyorsun mesela diğer kartlarda sanal kart oluşturup ayrı ayrı para yükleyebilirsin. Garanti ATM'si harici işlem yapılamıyordu bir ara güncellemiş olabilirler.

Vodafone Pay kullanabilirsin, tüm ATM'lerde ücretsiz işlem hakkı sunuyor ama günlük limiti 10k, ayrıca tüm banka/kredi kartlarından ücretsiz para yükleyebilirsin. Ancak para transferi yapılamıyor ve çoğu kampanyası için Vodafone FreeZone müşterisi olman gerekiyor.

Tami'yi onaylaman için velinin de Tami müşterisi olması gerekiyor bu arada diğerlerinde bir mesaj yetiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı