E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 3 Temmuz 2025 #1 Biraz zaman önce çoğu kullanıcının hesabının incelemesi bitti. Kendi hesabımı kontrol ettim, ve şu an sıkıntı yok gibi.
Biraz zaman önce çoğu kullanıcının hesabının incelemesi bitti. Kendi hesabımı kontrol ettim, ve şu an sıkıntı yok gibi.
MustafaVercetti95 Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 921 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #2 electurzz dedi: Biraz zaman önce çoğu kullanıcının hesabının incelemesi bitti. Kendi hesabımı kontrol ettim, ve şu an sıkıntı yok gibi. Genişletmek için tıkla... Bayağıdır oyle degılmı yoksa bende mı sorun olmadı. Ben bayağıdır kullanıyorum.
electurzz dedi: Biraz zaman önce çoğu kullanıcının hesabının incelemesi bitti. Kendi hesabımı kontrol ettim, ve şu an sıkıntı yok gibi. Genişletmek için tıkla... Bayağıdır oyle degılmı yoksa bende mı sorun olmadı. Ben bayağıdır kullanıyorum.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.914 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #3 MustafaVercetti95 dedi: Bayağıdır oyle degılmı yoksa bende mı sorun olmadı. Ben bayağıdır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hesabı incelemede olanların açılmış sanırım. Benimki de incelemede değildi kullanıyordum.
MustafaVercetti95 dedi: Bayağıdır oyle degılmı yoksa bende mı sorun olmadı. Ben bayağıdır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hesabı incelemede olanların açılmış sanırım. Benimki de incelemede değildi kullanıyordum.
Miriss Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 279 Çözümler 1 3 Temmuz 2025 #4 DaisakuKuze dedi: Hesabı incelemede olanların açılmış sanırım. Benimki de incelemede değildi kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Benim de açılmış, incelemeyi grup grup yapıyorlar diye gördüm sizin incelenmediyse sıra size de gelebilir.
DaisakuKuze dedi: Hesabı incelemede olanların açılmış sanırım. Benimki de incelemede değildi kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Benim de açılmış, incelemeyi grup grup yapıyorlar diye gördüm sizin incelenmediyse sıra size de gelebilir.
E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 3 Temmuz 2025 #5 MustafaVercetti95 dedi: Bayağıdır oyle degılmı yoksa bende mı sorun olmadı. Ben bayağıdır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Benimki bayadır incelemedeydi. Çoğu kişi açıldığını belirtti.
MustafaVercetti95 dedi: Bayağıdır oyle degılmı yoksa bende mı sorun olmadı. Ben bayağıdır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Benimki bayadır incelemedeydi. Çoğu kişi açıldığını belirtti.
G GluLU Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #6 Anket çözdürdü açıldı.
E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 3 Temmuz 2025 #7 GluLU dedi: Anket çözdürdü açıldı. Genişletmek için tıkla... Evet biraz garibime gitti anket işi.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.370 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #8 Yaklaşık 1 aydır papara hesabım inceleme altındaydı. Anket yaptılar, anketleri düzgün şekilde cevapladım ve incelemem anlık olarak kalkmış durumda.
Yaklaşık 1 aydır papara hesabım inceleme altındaydı. Anket yaptılar, anketleri düzgün şekilde cevapladım ve incelemem anlık olarak kalkmış durumda.
TridentKng Decipat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 1.805 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 3 Temmuz 2025 #9 electurzz dedi: Benimki bayağıdır incelemedeydi. Çoğu kişi açıldığını belirtti. Genişletmek için tıkla... Sonunda. 236 lira para kalmıştı Steam'e harcayabilirim.
electurzz dedi: Benimki bayağıdır incelemedeydi. Çoğu kişi açıldığını belirtti. Genişletmek için tıkla... Sonunda. 236 lira para kalmıştı Steam'e harcayabilirim.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.212 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 3 Temmuz 2025 #10 Açılmamış benimki.