3. kişilerle paylaştım diyen kullanıcılara ne oluyor acaba?Yaklaşık 1 aydır papara hesabım inceleme altındaydı. Anket yaptılar, anketleri düzgün şekilde cevapladım ve incelemem anlık olarak kalkmış durumda.
3. kişilerle paylaştım diyen kullanıcılara ne oluyor acaba?Yaklaşık 1 aydır papara hesabım inceleme altındaydı. Anket yaptılar, anketleri düzgün şekilde cevapladım ve incelemem anlık olarak kalkmış durumda.
En kötü 1-2 güne açılır diye düşünüyorum. Çoğu kişinin açıldı.Açılmamış benimki.
En kötü 1-2 güne açılır diye düşünüyorum. Çoğu kişinin açıldı.
3. kişilerle paylaştım diyen kullanıcılara ne oluyor acaba?
Benim de acılmadı guncelledım acılır umarım.
Benim de acılmadı guncelledım acılır umarım.
Hocam benim içinde 2100 TL para vardı, içinde belli miktar para olan hesapları şu anlık açmıyorlar. Galiba öyle bir durum var şu an X te falan gördüm böyle olaylar.
Sizin ne kadar para vardı? Ya da var mıydı?
3. kişilerle paylaştım diyen kullanıcılara ne oluyor acaba?
11TL vardı. Papara 11TL´yi beğenememiş, fakir deyip açmışmış herhalde benimkini.Sizin ne kadar para vardı? Ya da var mıydı?
Benimki de 18 Haziran'da açılmıştı içeride de 30 bin civarı para vardı.![]()
Kim bilir.
11TL vardı. Papara 11tl´yi beğenememiş, fakir deyip açmışmış herhalde benimkini.
Bugünkü toplu açılma olaylarını diyorum ben hocam kademe kademe yüksek ihtimalle şu anlık.
Olabilir oynadığını bildiğim arkadaşlarımın ki açıldı çoğu o yüzden bir şey olmaz diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.