MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #21 dieN dedi: Hocam benim içinde 2100 TL para vardı, içinde belli miktar para olan hesapları şu anlık açmıyorlar. Galiba öyle bir durum var şu an X te falan gördüm böyle olaylar. Sizin ne kadar para vardı? Ya da var mıydı? Genişletmek için tıkla... 3200 TL var
dieN dedi: Hocam benim içinde 2100 TL para vardı, içinde belli miktar para olan hesapları şu anlık açmıyorlar. Galiba öyle bir durum var şu an X te falan gördüm böyle olaylar. Sizin ne kadar para vardı? Ya da var mıydı? Genişletmek için tıkla... 3200 TL var
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Temmuz 2025 #22 @333365 hocam konunun sız yakından takipcisiydiniz durumunuz nedır?
Eymnto Hectopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #23 Benim de açıldı sonunda.
dieN Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #24 MorgauS_0 dedi: 3200 TL var. Genişletmek için tıkla... Tamam işte hocam yüksekleri açmadılar korkmayın bizimkilerde açılır 2 güne inşallah.
MorgauS_0 dedi: 3200 TL var. Genişletmek için tıkla... Tamam işte hocam yüksekleri açmadılar korkmayın bizimkilerde açılır 2 güne inşallah.
mnms Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 991 Çözümler 5 3 Temmuz 2025 #25 Bende anket doldurdim açıldı hesap hocam electurzz dedi: 3. kişilerle paylaştım diyen kullanıcılara ne oluyor acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam benim açtığım konuda bir arkadaş öyle demiş hesabı kapatılmış papara kurallarına uymadığı için.
Bende anket doldurdim açıldı hesap hocam electurzz dedi: 3. kişilerle paylaştım diyen kullanıcılara ne oluyor acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam benim açtığım konuda bir arkadaş öyle demiş hesabı kapatılmış papara kurallarına uymadığı için.
KufurbazHaydo5 Decapat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 414 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #26 Benimki sanırım halan açılmadı yada başka bir sorun var. Yeni telefonumla papara hesabıma halan giriş yapamıyorum. Bu hata bu sorun ile mi alakalı?
Benimki sanırım halan açılmadı yada başka bir sorun var. Yeni telefonumla papara hesabıma halan giriş yapamıyorum. Bu hata bu sorun ile mi alakalı?
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.370 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #27 KufurbazHaydo5 dedi: Benimki sanırım halan açılmadı yada başka bir sorun var. Yeni telefonumla papara hesabıma halan giriş yapamıyorum. Bu hata bu sorun ile mi alakalı? Genişletmek için tıkla... Bugün bir süre paparaya girilmedi arıza olduğu belirtildi, ancak sen istersen destek@papara.com´a mail at. 1 saat içinde cevap veriyorlar.
KufurbazHaydo5 dedi: Benimki sanırım halan açılmadı yada başka bir sorun var. Yeni telefonumla papara hesabıma halan giriş yapamıyorum. Bu hata bu sorun ile mi alakalı? Genişletmek için tıkla... Bugün bir süre paparaya girilmedi arıza olduğu belirtildi, ancak sen istersen destek@papara.com´a mail at. 1 saat içinde cevap veriyorlar.
KufurbazHaydo5 Decapat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 414 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #28 QTV dedi: Bugün bir süre paparaya girilmedi arıza olduğu belirtildi, ancak sen istersen destek@papara.com´a mail at. 1 saat içinde cevap veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Teşekkür ederim.
QTV dedi: Bugün bir süre paparaya girilmedi arıza olduğu belirtildi, ancak sen istersen destek@papara.com´a mail at. 1 saat içinde cevap veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Teşekkür ederim.
dieN Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #29 KufurbazHaydo5 dedi: Deneyeceğim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Yazdın mı? Ve cevap geldi mi acaba?
KufurbazHaydo5 dedi: Deneyeceğim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Yazdın mı? Ve cevap geldi mi acaba?
Parsq Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 426 Çözümler 14 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 ASRock A320M-HDV R4.0 RX 550 550W PSU KİNGSTON FURY 1x8 RAM CORSAİR 1x8 RAM Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #30 Benim hesabım hala açılmadı destek tarih veremiyoruz falan diyor inşallah açılır.