E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 3 Temmuz 2025 #41 karapazar dedi: Anketi doldurdum ilk incelemen bitti tarzi bir mesaj geldi islem yapmaya calistigimda halen inceleme devam ediyor bildirimi aliyorum. Genişletmek için tıkla... Hesabınızda yanlış birşey yaptınız mı?
karapazar dedi: Anketi doldurdum ilk incelemen bitti tarzi bir mesaj geldi islem yapmaya calistigimda halen inceleme devam ediyor bildirimi aliyorum. Genişletmek için tıkla... Hesabınızda yanlış birşey yaptınız mı?
Woaax Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 851 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #42 2 bin lira para vardı,ve hala açılmadı.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.991 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2025 #43 Spotify Premium yatıramadığım için Free plana geri düştükten sonraki gün hemen bitmesinin tam üstüne olmuş. Ne kadar şanslı bir adamım .
Spotify Premium yatıramadığım için Free plana geri düştükten sonraki gün hemen bitmesinin tam üstüne olmuş. Ne kadar şanslı bir adamım .
Parsq Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 426 Çözümler 14 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 ASRock A320M-HDV R4.0 RX 550 550W PSU KİNGSTON FURY 1x8 RAM CORSAİR 1x8 RAM Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #44 Bu kalan hesaplar ne zaman açılacak Papara kendi sayfasında herkesinkini açmışlar gibi kaldığın yerden devam et videosu atmış.
Bu kalan hesaplar ne zaman açılacak Papara kendi sayfasında herkesinkini açmışlar gibi kaldığın yerden devam et videosu atmış.
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #45 Parsq dedi: Bu kalan hesaplar ne zaman açılacak Papara kendi sayfasında herkesinkini açmışlar gibi kaldığın yerden devam et videosu atmış. Genişletmek için tıkla... Kartta para oldugu ıcın hala acılmadı sanırım.
Parsq dedi: Bu kalan hesaplar ne zaman açılacak Papara kendi sayfasında herkesinkini açmışlar gibi kaldığın yerden devam et videosu atmış. Genişletmek için tıkla... Kartta para oldugu ıcın hala acılmadı sanırım.
Parsq Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 426 Çözümler 14 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 ASRock A320M-HDV R4.0 RX 550 550W PSU KİNGSTON FURY 1x8 RAM CORSAİR 1x8 RAM Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #46 MorgauS_0 dedi: Kartta para oldugu ıcın hala acılmadı sanırım. Genişletmek için tıkla... Birikimdeki parayı da çekemiyorum işlem yetkiniz yok diyor ne bu çektiğimiz bizim.
MorgauS_0 dedi: Kartta para oldugu ıcın hala acılmadı sanırım. Genişletmek için tıkla... Birikimdeki parayı da çekemiyorum işlem yetkiniz yok diyor ne bu çektiğimiz bizim.
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #47 Parsq dedi: Birikimdeki parayı da çekemiyorum işlem yetkiniz yok diyor ne bu çektiğimiz bizim. Genişletmek için tıkla... Para olanlarında yavaş yavaş açılır diye tahmın edıyorum.
Parsq dedi: Birikimdeki parayı da çekemiyorum işlem yetkiniz yok diyor ne bu çektiğimiz bizim. Genişletmek için tıkla... Para olanlarında yavaş yavaş açılır diye tahmın edıyorum.
Conqueroor Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #48 Woaax dedi: 2 bin lira para vardı, ve hala açılmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam açıldı mı? Nenimki de açılmadı hala Papara desteğe yazıyorum otomatik cevap veriyorlar.
Woaax dedi: 2 bin lira para vardı, ve hala açılmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam açıldı mı? Nenimki de açılmadı hala Papara desteğe yazıyorum otomatik cevap veriyorlar.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.711 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Temmuz 2025 #49 electurzz dedi: Biraz zaman önce çoğu kullanıcının hesabının incelemesi bitti. Kendi hesabımı kontrol ettim, ve şu an sıkıntı yok gibi. Genişletmek için tıkla... Ben papara kapalıyken bile gittim denedim oyun aldım hatta nasıl oldu bilmiyorum.
electurzz dedi: Biraz zaman önce çoğu kullanıcının hesabının incelemesi bitti. Kendi hesabımı kontrol ettim, ve şu an sıkıntı yok gibi. Genişletmek için tıkla... Ben papara kapalıyken bile gittim denedim oyun aldım hatta nasıl oldu bilmiyorum.
Woaax Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 851 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #50 Conqueroor dedi: Hocam açıldı mı? Nenimki de açılmadı hala Papara desteğe yazıyorum otomatik cevap veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Açılmadı.
Conqueroor dedi: Hocam açıldı mı? Nenimki de açılmadı hala Papara desteğe yazıyorum otomatik cevap veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Açılmadı.