Dostlar biliyorsunuz Papara bir takim olaylar yuzunden kapatildi. Sizce eski islemlerimize devam edebilecek miyiz?
Dostlar biliyorsunuz Papara bir takim olaylar yuzunden kapatildi. Sizce eski islemlerimize devam edebilecek miyiz?
Açıldı diye biliyorum zaten. En son para gönderilebiliyordu internetten işlem yapılabiliyor mu bilmiyorum.
Yok internetten islem yapamiyoruz sadece IBAN'a para gibi seyler.
Zaten açık şu an.
Arayüzü papara kadar iyi olan hiçbir uygulama yok hocam maalesef. Yine kullanıcı sayısı artar bence tabii eskisi kadar pik yapmaz ama iyi de cashback getirirlerse bence geri döner bayağı bir kullanıcı.Şu anlık bunları yapabiliyormuşuz hocam, bence eskisi gibi kullanıcısı olmaz ama açılınca işlemlerimizi yapabiliriz. Davadada kazandılar diye biliyorum yakında açılır.
Valla yemeksepeti vs yemek söylerken oradan söylüyorum arkadaşlara da para atıyorum.Hayır değil hocam internet alışverişleri kapalı.
Cashback veren firmlarında güvenini kaybetti gibi ya sanki. Mesela Papara 2'nciye ve daha ciddi şekilde kapanmadan önce bir kaç cashback hariç diğer tüm cashback kampanyaları kaldırılmıştı. Tabi sadece kapanmadan önce basit bir geçici anlaşma iptali gibi şeyde olabilir. Yoksa senin söylediğin gibi cashback'lar gelse pik yapmaz ama dengelenir kullanıcı sayısı.Arayüzü papara kadar iyi olan hiçbir uygulama yok hocam maalesef. Yine kullanıcı sayısı artar bence tabii eskisi kadar pik yapmaz ama iyi de cashback getirirlerse bence geri döner bayağı bir kullanıcı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.