Papara alınır mı?

70ğuzAydın70

Picopat
Daha fazla  
13 yaşındayım. Bugün 2 arkadaşımda Papara gördüm. Şok marketten almışlar. Bende almak istiyorum ama 13 yaşında olduğum için bir dezavantajı olur mu? Para çekme, yüklemede sorun olur mu? Sormak istedim. Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Para çekemiyor 18 yaş altı. Onun için uygulamasından sipariş edip kapıda senin alman gerekiyor diye biliyorum.

Dezavantajı olmaz. Fakat baban veya annenden veli onayı alman gerekiyor kimlik doğrulama işlemlerinde. Ayrıca kimliğinde fotoğraf yoksa kimlik onaylama işleri biraz daha zor oluyor. Paparaya mail atman gerekiyor bildiğim kadarıyla. Veli onayı verildiği zaman da aile bireyin tüm harcamalarını görebiliyor bu arada.

Kimlik doğrulama işlemleri yapmadan çoğu avantajlarından yararlanamazsın.

Cashback, hesap limitleri, para çekme vs.

Dezavantajı olmaz. Fakat baban veya annenden veli onayı alman gerekiyor kimlik doğrulama işlemlerinde. Ayrıca kimliğinde fotoğraf yoksa kimlik onaylama işleri biraz daha zor oluyor. Paparaya mail atman gerekiyor bildiğim kadarıyla. Veli onayı verildiği zaman da aile bireyin tüm harcamalarını görebiliyor bu arada.

Abimden olur mu veli onayı?

13 yaşındayım. Bugün 2 arkadaşımda Papara gördüm. Şok marketten almışlar. Bende almak istiyorum ama 13 yaşında olduğum için bir dezavantajı olur mu? Para çekme, yüklemede sorun olur mu? Sormak istedim. Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hocam yaşınız kücük olduğundan sizden kimlik bilgilinizi ve veli onayı istiyor. İstiyorsanız İninal kullanabilirsiniz yada ağabeyiniz-ablanız varsa onların adına hesap acıp özgürce kullanabilirsiniz :) .

Zaten annemgilden habersiz yapmam birşey onda sorun yok.

Hocam bu özellik sonradan mı geldi? Ben 18 yaşıma girmeden önce de para çekip yatırabiliyordum.
Yatırmakta sıkıntı yok da çekmek için o gerekiyor. Ben ilk aldığımda vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı