Papara alınır mı?

• Konuyu başlatan Sanj1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.100
İninal kullanıyorum. Sürekli para kesmesi, kısıtlı özelliklerinden dolayı pek işe yaramıyor. Papara alınır mı? Evime nasıl sipariş verebilirim, adresime gelmiyorsa nereden, nasıl almalıyım? Güzel özelliklerinden bahsederseniz sevinirim.

Her türlü alınır hocam Papara.
Sadece size ulaşırken yaşadığınız şehre ve yoğunluğa göre sıkıntı yaşıyorsunuz.

Ben temmuz ayında aldım her türlü süper 2 ay sonra ATM kartı yuttu tam 2 haftada geldi kart ilk siparişimde 14 günden erken gelmişti.
Ama artık kişiye özel basılmıyor.
Tosla kartta alınabilir aslında ama Papara güzel.
İlk Papara kartım Visa idi ikincisi Mastercard.
Screenshot_20230120_144124_Papara.jpg

İkinci kart siparişinizde 20TL ödüyorsunuz, 20TL değil.

Doğru ilki ücretsiz ikincisi ücretliydi ve kartın son kullanma tarihine az kaldıysa da ücretsiz şekilde geliyor.

Ben temmuz ayında aldım her türlü süper 2 ay sonra ATM kartı yuttu tam 2 haftada geldi kart ilk siparişimde 14 günden erken gelmişti.
Ama artık kişiye özel basılmıyor.
Tosla kartta alınabilir aslında ama Papara güzel.
İlk Papara kartım Visa idi ikincisi Mastercard.Eki Görüntüle 1638919
Bende okulda Papara Black kartımı kaybetmiştim. Kartımı iptal etmiştim , sonrasında müdür karıtmı geri verdi. Bir baktım papara kart sipariş veriyim dedim , teslim edildiğinde isimsiz geldi :(

Bende okulda Papara Black kartımı kaybetmiştim. Kartımı iptal etmiştim, sonrasında müdür karıtmı geri verdi. Bir baktım Papara kart sipariş vereyim dedim, teslim edildiğinde isimsiz geldi :(

İsim yazmamasına üzüldüm ama renk seçme çok güzel gray ve teal hoş duruyor bende de isim yazan kart var çünkü Ekim ayında ATM kartı yutmuştu.
Gereksiz 20 tl vermemek için sipariş etmedim bir tane var 2.sine gerek yok ama ilk defa kart siparişi verecek olan kişilerde ücretsiz ikinci veya daha fazla sipariş verenlerde ücretliydi bu arada kartın son kullanma tarihine az kaldıysa da ücretsiz şekilde geliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı