matematiğingüleryüzü
Centipat
Yanlış bilgi
Papara açıldı dünyadan haberiniz yok.Papara'nın açılacağını düşünmüyorum. Hadi'yi hiç duymadım.
Papara açıldı dünyadan haberiniz yok.Papara'nın açılacağını düşünmüyorum. Hadi'yi hiç duymadım.
Hadi uygulamasını indirip, kayıt yaptıktan sonra, size yakın A101 mağazasından Hadi Kart alabiliyorsunuz ama bu her marketinde olmayabiliyor maalesef. Ek olarak, aldıktan sonra Hadi hesabınızı birkaç bilginizi daha verip yükselttikten sonra kullanamadığınız özellikleri de kullanabiliyorsunuz. A101 kasalarından da yükleme yapabildiğinizi belirteyim.A101'de Hadi varmış, bir bilginiz var mı? Papara açılana kadar Steam'e para atmam lazım.
Bir açılıp bir kapanmıyor muydu hocam? Eğer dediğiniz gibiyse güzel.Papara açıldı dünyadan haberiniz yok.
Kayyum atandı şirkete. Sadece para göndermenizi vs. açtılar onu da yarım yamalak açmışlar zaten. Dünyadan haberimiz var. Bugün kayyum atanan şirket yarın bir anda kapanır, paranız içeride kalır. Kullanmayın.Papara açıldı dünyadan haberiniz yok.
Kayyum atandı şirkete. Sadece para göndermenizi vs. açtılar onu da yarım yamalak açmışlar zaten. Dünyadan haberimiz var. Bugün kayyum atanan şirket yarın bir anda kapanır, paranız içeride kalır. Kullanmayın.
Marketlerde falan Papara tarzı kart satılıyor mu? 18 yaş veya Online harcama gibi sınır var mı varsa?
Paycell ve Parolapara'da kullanıcıya ait IBAN var.Arkadaşlar 18 yaş altı IBAN'i olan var mı bildiğiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.