Papara alternatifi olarak Nays ve Paycell kullanılır mı?

AhKO416

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, biliyorsunuz dün Papara içinde bazı sorunlar ortaya çıktı. Bende bunlardan sonra başka bir karta geçmeyi düşünmeye başladım ama ne seçmem gerek bilmiyorum. Aklımda Nays ve Paycell var. Başka bir karta geçmeli miyim? Geçersem hangisine geçmeliyim?

Nays olabilir, İş Bankası'nın alt kuruluşu.

Papel önerebilirim kampanya açısından çok bonkör, ayrıca davet ile hesap açarsanız da 250TL hediyesi var. Aynı şekilde Sipay de önerebilirim.

Onun haricinde güvenilir olsun derseniz de büyük şirketlere ve bankalara ait ön ödeme hizmetleri.

1 - Tami ( Garanti Bankası )
2 - Nays ( İş Bankası ancak limit olmaması için işten hesap açmanız lazım )
3 - Ziraat Pay ( Ziraat Bankası )
4 - Paycell ( Turkcell )
5 - Pokus ( Türk Telekom )
6 - Vodafone Pay ( Vodafone )

Selamlar, biliyorsunuz dün Papara içinde bazı sorunlar ortaya çıktı. Bende bunlardan sonra başka bir karta geçmeyi düşünmeye başladım ama ne seçmem gerek bilmiyorum. Aklımda Nays ve Paycell var. Başka bir karta geçmeli miyim? Geçersem hangisine geçmeliyim?

Ben Nays a geçtim. İyi güzel ama cashback konusunda çok kötü neredeyse hiçbir şey vermiyor. Ben bi tek youtube Premium kullanıyorum ona vermiyor :(

Papel önerebilirim kampanya açısından çok bonkör, ayrıca davet ile hesap açarsanız da 250TL hediyesi var. Aynı şekilde Sipay de önerebilirim.

Onun haricinde güvenilir olsun derseniz de büyük şirketlere ve bankalara ait ön ödeme hizmetleri.

1 - tami ( Garanti Bankası )
2 - Nays ( İş Bankası ancak limit olmaması için işten hesap açmanız lazım )
3 - ziraat pay ( Ziraat Bankası )
4 - Paycell ( Turkcell )
5 - pokus ( Türk Telekom )
6 - Vodafone Pay ( Vodafone )

Hocam peki ücretsiz IBAN yoluyla para gönderme/alma var mı?

Paycell'den uzak durun. Çevremde çok kullanıp da memnun olmayan var.
Ne gibi sorunları var?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı