Papara altın gümüş hesabı hakkında bilgilendirme

Bana gelmedi okuyamadım okuyan bilgilendirirse iyi olur.

Hocam hiçbir anlamı yok ki. Ben genç bir birikimci olmak istedim sadece her zaman 1 gram almaya param yok 100-200TL'ye almama izin veren düşük makas aralığı sunan bir hizmet var, neden kullanmayayım ki? Sorun Papara'da da değil zaten bence işin arkasında ki şeyleri az çok görüyor tahmin ediyoruz.
Bugün papara da parası altını olan bir şekilde çekti diyelim. Yarın öbür gün çekemez ise n'olacak peki? Ben bu riski göze alıyorum derseniz, siz bilirsiniz.

@EdoMinato, Ekrem İmamoğlu haklı çıktı. Sadece bunu diyebilirim. Altın birikimini yastık altında yapmaya devam, başka yolu yok gibi.
- Ekrem İmamoğlu: “Bu toplumun kazandığı tüm hakları tehlike altındadır”.

Altına imza atılacak bir söz söylemiş resmen.

Bugün papara da parası altını olan bir şekilde çekti diyelim. Yarın öbür gün çekemez ise n'olacak peki? Ben bu riski göze alıyorum derseniz, siz bilirsiniz.

- Ekrem İmamoğlu: “Bu toplumun kazandığı tüm hakları tehlike altındadır”.

Altına imza atılacak bir söz söylemiş resmen.
Haklısınız tabii ki. Fakat bu risk fiziki saklamadığım sürece galiba artık her yerde olacak. Maalesef süreç iyi bir izlenim bırakmadı. Artık yatırımlarımızı geçtim TL bakiyemizi bile nakit tutmak gerekiyor gibi.

Arkadaşlar selam, hepimiz gibi benim de bir Türk genci olarak 3-5 kenara attığım ve Papara üzerinde biriktirdiğim altınlarım vardı. Dünden beri telaş içindeyim fakat biraz geçmiş haberler ve Papara sitesini inceleyince altın hizmetinin Papara tarafından değil goldtag diye bir hizmet sağlayıcısı tarafından verildiğini öğrendim. Sonrasında sosyal medya telefon müşteri hizmetleri derken Papara'dan daha hızlı ulaşabildim :)

Söyledikleri şeyleri aktarayım, "Papara kıymetli madenler hesabınızda ki tüm bakiyeler en başından beri goldtag güvencesi altındadır. Her yatırımınız birebir olarak goldtag üzerinde güvenle saklanmaktadır. Yasal süreçlerden sonra kullanıcılarımızı mağdur etmemek için yatırımlarına en hızlı şekilde ulaştırmayı hedefliyoruz." diye bir açıklama aldım. Gelişmeler için mecbur onları takip edeceğim en azından haber veriyorlar ve geri dönüş yapıyorlar.

Merhaba paranızı geri alabildiniz mi acaba?

@sedaxx3, yavaş yavaş normale dönüyor.

Ben de gümüş var, öncesinde en azından kapanma durumu yoktu şimdi kapandı nasıl çekilecek belli değil :’) goldtag güvence altında falan demiş instagramda ama tam emin olamadım, bilginiz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı