radaschumi
Kilopat
Papara Black Card'ı CarrefourSA veya başka bir yerden fiziksel olarak satın alabilir miyim?
Papara Black Card'ı CarrefourSA veya başka bir yerden fiziksel olarak satın alabilir miyim?
İsim yazmıyor artık kartlarda.Hayır kişiye özel düzenleniyor ve adresinize ücretsiz ulaştırılıyor. Yani eğer değişmediyse benim bildiğim yalnızca lite kartlar alınabiliyordu onu da kaldırdılar.
Black Card degil mi?Ben CarrefourSA'dan aldım 1-2 gün önce.
Artık Papara kartların üzerinde isim yazmıyor.Hayır kişiye özel düzenleniyor ve adresinize ücretsiz ulaştırılıyor. Yani eğer değişmediyse benim bildiğim yalnızca lite kartlar alınabiliyordu onu da kaldırdılar.
İsim yazmıyor artık kartlarda.
İsim yazmıyor artık kartlarda.
Black Card degil mi?
Onda da bir takım değişiklikler oldu. Artık sadece 18 yaşından büyükler için geçerli kapıda imza ve kimlik bilgisi vererek sözleşmeli olma. Çoğunlukla 18 yaşından küçükler kullandığı için bilgilendirmek istedim.İsim yazmıyor ama sözleşmeli hesap olması için adrese gelmesi lazım. Sözleşmeli hesap olmazsa IBAN özelliği açılmaz ve limitler falan olur.
Peki sözleşmeli hesap olarak gözüküyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.