Papara Black Card iptal oldu

Kaliteli firmanın rezil bir firma ile çalışması gerçekten çok saçma. Sanırım cevap gelene kadar bekleyeceğim.

Papara'ya ait tüm kartları AGT kurye getiriyorsa yandık yoksa başka bir yerden alacağım. @cumali_032 bu konuda bilginiz var mı?
Papara'ya ait tüm kartları AGT kurye getiriyor. Bir ara hepsijet adlı kargo getiriyor dediler, ama hala AGT Kurye ile çalışıyor. Maalesef hocam AGT Kurye rezil, bakın yine söylüyorum kartımı 2.5 ay getirmediler müşteri hizmetlerinden iptal ettirdim. Tekrar 2.5 ay bekledim getirdiler. 5 ay boyunca bekledim ben 5 ay boyunca..

Hayır. Papara'nın wp hattı. (0850 340 0 340)

Papara'nın WhatsApp hattı 5-6 ay kadar önce kapandı. Agt'nin WhatsApp hattı vardı ve halen aktif olması gerek. Oraya bir yazın, bir de Papara'ya mail veya telefon yoluyla durumu bildirin kuryeye aciliyet bildirip tekrar gönderim sağlayacaklardır.

Kaliteli firmanın rezil bir firma ile çalışması gerçekten çok saçma. Sanırım cevap gelene kadar bekleyeceğim.

Papara'ya ait tüm kartları AGT Kurye getiriyorsa yandık yoksa başka bir yerden alacağım. @cumali_032 bu konuda bilginiz var mı?

Aslında tüm kartları AGT teslim etmiyor. Bazı kartlar bölgeye göre HepsiJet ile teslim edilebiliyor. Kartınız teslim ediline kadar AGT takip sayfasına bakın. Bazı bölgelerdeki "sözde" kuryeler kartı anında iptal ediyor falan uğraştırıyorlar. Her iptal işlemini vs. gördüğünüzde hem AGT'ye hem de Papara'ya durumu bildirin.

Hesabınız sözleşmeli ise veya sözleşmeli hesaba geçiş yapmayacaksanız anlaşmalı satış noktalarından da kartı satın alabilirsiniz.

1690504796862.png

@cumali_032 hocam gecenin 3’ünde islem yapiyorum ya…

@SmileeFate dedigini yaptim.

Durum bu sekilde devam ediyor bakalim hemen degisecek mi yoksa haftalarca bekleyecek miyim.

Eki Görüntüle 1879538
@cumali_032 hocam gecenin 3'ünde islem yapiyorum ya…

@SmileeFate dedigini yaptim.

Durum bu sekilde devam ediyor bakalim hemen degisecek mi yoksa haftalarca bekleyecek miyim?

Sanırım geç teslimatların nedeni ortaya çıktı. AGT personelin çoğunu WhatsApp'a yönlendirmiş gecinin 3'ünde dahi cevap versinler diye 🤣

Takip durumu erken güncellenir onda sorun yokta kuryeniz tekrar uğraştırmasa iyi.. Benzer şekilde dilerseniz hesabınıza bağlı olan mail adresiyle destek@papara.com a da durumu bildirebilirsiniz (bunu kurye teslim etmeden tekrar iade yaparsa yapmanız iyi olur. Tekrar durumunda iki firmada uğraşır kurye ile).

Sanırım geç teslimatların nedeni ortaya çıktı. AGT personelin çoğunu WhatsApp'a yönlendirmiş gecinin 3'ünde dahi cevap versinler diye 🤣

Takip durumu erken güncellenir onda sorun yokta kuryeniz tekrar uğraştırmasa iyi.. Benzer şekilde dilerseniz hesabınıza bağlı olan mail adresiyle destek@papara.com a da durumu bildirebilirsiniz (bunu kurye teslim etmeden tekrar iade yaparsa yapmanız iyi olur. Tekrar durumunda iki firmada uğraşır kurye ile).
Onu da yaptım. Bekliyorum sonucu şuanlık.

Papara'yı arayın durumu anlatın, yetkili birimlere bağlanmak istiyorum aranmak istiyorum deyin not düşeceklerdir, sonrasında yetkili birimlerden biri sizi aradığında durumu yine anlatın, yeni Black kart çıkartma talebinde bulunun ve HepsiJet'in getirmesi konusunda ısrar edin, ben bu şekilde anca aldım hocam neredeyse 1 yılda aldım ve toplam 5 tane kart çıkartmak zorunda kaldım elime ulaşmadığından iade olup iptal edildikleri için, çok şükür 5.kartı aldım HepsiJet 4 günde getirdi sorunsuz bir şekilde, agt hayatımda gördüğüm en rezil kargo firması, HepsiJet'le gelen kartı teslim aldıktan 3 hafta sonra agtden mesaj geldi adınıza Papara kart gönderisi bulunmaktadır şu şubemizde diye, adamlar bildiğin aklına ne zaman eserse getiriyor, bende siz getirene kadar çoktan aldım HepsiJet'le kartı bisikletle dağıtım yapsam daha kısa sürede ulaştırırım dedim 🤠.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı