aperionnhype Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #1 Dün Papara Card sipariş ettim. Rengine de almond dedim Black ile arasında özellik farkı var mı? Varsa iptal ettirebilip Black getirtebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2022
Dün Papara Card sipariş ettim. Rengine de almond dedim Black ile arasında özellik farkı var mı? Varsa iptal ettirebilip Black getirtebilir miyim?
Elkam1no Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5800X B450 Tomahawk Max Zotac RTX 3070Ti 32 GB Ram 1TB NVME SSD Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #3 aperionnhype dedi: Dün Papara Card sipariş ettim. Rengine de almond dedim Black ile arasında özellik farkı var mı? Varsa iptal ettirebilip Black getirtebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Farkı yok hocam. İptal ettirmek istersen de elini çabuk tut kuryeye verildikten sonra iptal edemiyorsunuz. Artı 0 Eksi
aperionnhype dedi: Dün Papara Card sipariş ettim. Rengine de almond dedim Black ile arasında özellik farkı var mı? Varsa iptal ettirebilip Black getirtebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Farkı yok hocam. İptal ettirmek istersen de elini çabuk tut kuryeye verildikten sonra iptal edemiyorsunuz.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.305 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #4 Baktım sadece renk farkı var. Bence rengi gayet güzel hayırlı olsun diyelim. Artı 0 Eksi
KS KS aperionnhype Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #5 Shuichi Tatsuo dedi: Baktım sadece renk farkı var. Bence rengi gayet güzel hayırlı olsun diyelim. Elkam1no dedi: Farkı yok hocam. İptal ettirmek istersen de elini çabuk tut kuryeye verildikten sonra iptal edemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Tamam arkadaşlar sağ olun. Artı 0 Eksi
Shuichi Tatsuo dedi: Baktım sadece renk farkı var. Bence rengi gayet güzel hayırlı olsun diyelim. Elkam1no dedi: Farkı yok hocam. İptal ettirmek istersen de elini çabuk tut kuryeye verildikten sonra iptal edemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Tamam arkadaşlar sağ olun.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 17 Aralık 2022 #6 Rengi çok güzelmiş, ama ben yine Black tercih ederdim. Farkı yok. Artı 0 Eksi
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.288 Çözümler 56 17 Aralık 2022 #7 Eski black card ile aralarında tek fark isim yazmıyor. Yeni kartların ise hepsi aynı sadece renk farkı var. Artı 0 Eksi
Eski black card ile aralarında tek fark isim yazmıyor. Yeni kartların ise hepsi aynı sadece renk farkı var.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.305 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #8 AnotherJourney dedi: Eski Black Card ile aralarında tek fark isim yazmıyor. Yeni kartların ise hepsi aynı sadece renk farkı var. Genişletmek için tıkla... O çok kötü olmuş, kartımı dördüncüye kaybetmemeliyim. Artı 0 Eksi
AnotherJourney dedi: Eski Black Card ile aralarında tek fark isim yazmıyor. Yeni kartların ise hepsi aynı sadece renk farkı var. Genişletmek için tıkla... O çok kötü olmuş, kartımı dördüncüye kaybetmemeliyim.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.288 Çözümler 56 17 Aralık 2022 #9 Shuichi Tatsuo dedi: O çok kötü olmuş, kartımı dördüncüye kaybetmemeliyim. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Telefonun arkasında saklayın kartı kolay kolay kaybolmaz. Artı 0 Eksi
Shuichi Tatsuo dedi: O çok kötü olmuş, kartımı dördüncüye kaybetmemeliyim. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Telefonun arkasında saklayın kartı kolay kolay kaybolmaz.
behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #10 Beyler bende zaten black kart var ama almond karta özendim. Eğer sipariş edersem iki kartıda kullanabilecek miyim? Artı 0 Eksi
Beyler bende zaten black kart var ama almond karta özendim. Eğer sipariş edersem iki kartıda kullanabilecek miyim?