aperionnhype Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #1 Dün Papara Card sipariş ettim. Rengine de almond dedim Black ile arasında özellik farkı var mı? Varsa iptal ettirebilip Black getirtebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2022
Dün Papara Card sipariş ettim. Rengine de almond dedim Black ile arasında özellik farkı var mı? Varsa iptal ettirebilip Black getirtebilir miyim?
Elkam1no Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5800X B450 Tomahawk Max Zotac RTX 3070Ti 32 GB Ram 1TB NVME SSD Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #11 behzat_c dedi: Bende zaten Black kart var ama almond karta özendim. Eğer sipariş edersem iki kartıda kullanabilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Evet iki kartı da kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
behzat_c dedi: Bende zaten Black kart var ama almond karta özendim. Eğer sipariş edersem iki kartıda kullanabilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Evet iki kartı da kullanabilirsiniz.