Papara bloke olan hesaba yanlışlıkla para gönderdim ve mağdur edildim

• Konuyu başlatan RML
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 1.793
Yaşım 40 uyarıda bulundum.
Cok zeki değilim ama birine para göndereceksem sorarım.
Hangi banka,hangi iban veya hangi karta yollayayım diye ...
Sen cok zekisin sormadan 1500 tl attin şimdi paramı verin geri gönderin diye isyan ediyorsun..
Bekle bekle hemen verirler ...

Ya 5.000-10, 000 gönderseydin ne olacaktı?
Sonuç para geri gelmeyecek.
Geçmiş olsun.
Bankayla alakalı bir durum yok, papara hesabından papara hesabına aktarıldı para.

Bloke olmuş hesabın transfer diğer özelliklerini açık bırakmaları onların aptallığı... Benim suçum dikkatsiz olmak. Bu da her insanın başına gelebilir. Rehber üzerinden para aktarımı çok kolay olduğu için yanlış kişiyi, bir alt sıradaki kişiyi seçtim.

Bankayla alakalı bir durum yok, Papara hesabından Papara hesabına aktarıldı para.

Bloke olmuş hesabın transfer diğer özelliklerini açık bırakmaları onların aptallığı... Benim suçum dikkatsiz olmak. Bu da her insanın başına gelebilir. Rehber üzerinden para aktarımı çok kolay olduğu için yanlış kişiyi, bir alt sıradaki kişiyi seçtim.

Sanmam. Her bankada böyle yukarıda da dedğim gibi olay Akbank bankasında yaşandı kapanmış hesabın IBAN'ı hâlâ aktifti ve annemin ismi vardı olmamalıydı, ama bütün bankalarda böyle işte.

Sanmam. Her bankada böyle yukarıda da dedğim gibi olay Akbank bankasında yaşandı kapanmış hesabın IBAN'ı hâlâ aktifti ve annemin ismi vardı olmamalıydı, ama bütün bankalarda böyle işte.
Bu şekilde anlatılsa tamam diyeceğim, yapacak bir şey yok diyeceğim. Bazı çok bilmiş arkadaşlar sanki dolandırıcılığı ben yapmışım da üstüne para istiyormuşum gibi, çocuk azarlar gibi saçma sapan tepkiler veriyorlar.

Bu şekilde anlatılsa tamam diyeceğim, yapacak bir şey yok diyeceğim. Bazı çok bilmiş arkadaşlar sanki dolandırıcılığı ben yapmışım da üstüne para istiyormuşum gibi, çocuk azarlar gibi saçma sapan tepkiler veriyorlar.

Ayrıca kuzenin hesap blokesini kaldırılması adına başvuru yaptı mı? Ne dediler?

1500 lira bana koymaz hocam. Sırf böyle bir sorun oluştu diye üstüne gittim.
Çok boş şaka yaptım boşverin😬.

Bende annemin kapanan hesabına 64 000 TL göndermiştim.

Kimsenin umurunda değil ama.
Müşteri hizmeterini aradığımda bana yardımcı olamadılar, hesabın kayıtlı olduğu şubeyi aradığımda paranın o şubenin havuzuna düştüğünü ve iade eddeceklerini söyleyip iade ettiler:)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı