Dovahkiin1
Hectopat

Daha fazla  

Anladım teşekkür ederim. Ama sizce de normal bir şekilde "işlem gerçekleştirilemiyor" yerine "böyle bir kullanıcı kayıtlı" demesi garip değil mı?Biraz önce ININAL'de de olmuştu. Biraz bekleyin düzeliyor.
Evet. Bende aynı durumu biraz önce yaşadım. Hesabımın çalındığını falan düşündüm. Ama biraz bekleyince çözüldü.Anladım teşekkür ederim. Ama sizce de normal bir şekilde "işlem gerçekleştirilemiyor" yerine "böyle bir kullanıcı kayıtlı" demesi garip değil mı?
Benzer durum arkadaşımın başına geldi. Papara’ya başvurdu, birisi onun adına, onun kimlik bilgileriyle ne hikmetse sahte hesap açmış, hatta havale işlemi bile gerçekleştirmiş, hesabı kitlediler başvurunca, çocuk bana yeni hesap açın ben ilk defa kaydolucam sitenize diyor, hayır üye olamazsınız siz hiçbir şekilde diye almıyorlar şimdi. Ben bu kadar saçma bir mantıkla işletilen bir yer ne gördüm, ne duydum. Bence, mecbur değilseniz yol yakınken hiç bulaşmayın bunlara. Bu olay başımıza geldikten sonra araştırdık benzer şeyleri yaşayan insanlar da olmuş.
Dostum yarını bekle. Eğer yarın da olmazsa yaparsın.Hocam mecbur değilim de şimdi siz öyle deyince bir telâşlandım. Ben büyük ihtimal başvurmam fakat ya benim adıma da böyle bir hesap açıldıysa? Iletisime geçsem o hesabı - tabii varsa öyle bir hesap- kapatırlar mı?
Eğer kimlik bilgilerinizi kanıtlarsanız ve öyle bir hesap mevcutsa kapatıyorlar, aksi yönde şansları yok zaten.Hocam mecbur değilim de şimdi siz öyle deyince bir telâşlandım. Ben büyük ihtimal başvurmam fakat ya benim adıma da böyle bir hesap açıldıysa? Iletisime geçsem o hesabı - tabii varsa öyle bir hesap- kapatırlar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.