Papara çalışanının T.C. İstemesi

Daha fazla  
Agt kuryenin sitesinden adres değişikliği yapamıyordum ve bulunamadıgı için ev iade talebinde bulunmuslar. Papara'ya Papara mail attım. Bir hata varsa xxxxx numarayı arayın diye mail dolandırıcı falan değil. Papara'dan hatta Papara'nın internet sitesinden doğru tel no sumu diye teyit ettim, ver doğruydu işte iade edilcek falan dedi. Fakat ben değiştirince 1 2 saat sonra bende gözüktü. Kadın o adresi söyledi fakat bunları yapmadan önce işlem yapabilmek için T.C.'mi istedi bende verdim. Bir sıkıntı cıkabilir mi? Papara'nın çalışanının bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Üstelik Black Card alınca T.C. Girmen şart.

Olması gereken o zaten. Kart senin adına çıkartılıyor ve sen onunla ister kurumsal ister şahsi herhangi bir yerde harcama yapıyorsun. İstemediğin bir durum başına geldiğinde kartın senin olduğunu kanıtlayabilmen için TC numarası vermen önemli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı