Elektronik Roborock Q7 Max Plus çöp istasyonlu akıllı robot süpürge 17.499 TL

Yer
Florida
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital

Son 1 ürün kalmış stokta, güzel ürüne benziyor. Roborock zaten en iyi markadır robot süpürge tarafında.

Son 1 yılın en düşük fiyatında.

1765661480140.png

Son düzenleme:
Aynı markanın üst segment ürününü kullanıyordum, ürün muhteşem fakat güvenlik yazılımı hakkında aynısını söyleyemeyeceğim. Güvenlik açıklarını geliştirmedilerse kameralı modellerini almayın. Yoksa bir gün Hintli'nin biri Whatsapp üzerinden resminizi gönderir. :D

Aynı mantık IP Cam'ler için de geçerli. Şifreleme sistemi üst düzey olan markalara bakın.

Aynı markanın üst segment ürününü kullanıyordum, ürün muhteşem fakat güvenlik yazılımı hakkında aynısını söyleyemeyeceğim. Güvenlik açıklarını geliştirmedilerse kameralı modellerini almayın. Yoksa bir gün Hintli'nin biri Whatsapp üzerinden resminizi gönderir. :D

Aynı mantık IP Cam'ler için de geçerli. Şifreleme sistemi üst düzey olan markalara bakın.
Merhaba.
Roborock gibi dünyanın en iyi robot süpürgesi firmalarından böyle bir şey beklemek saçma. Öyle bir durum yaşamanız imkanı yok, o zaman telefon veya tablet de kullanmayalım. Ayrıca üründe zaten kamera bulunmuyor, korkacak bir durum yok.

Merhaba.
Roborock gibi dünyanın en iyi robot süpürgesi firmalarından böyle bir şey beklemek saçma. Öyle bir durum yaşamanız imkanı yok, o zaman telefon veya tablet kullanmayalım. Ayrıca üründe zaten kamera bulunmuyor, korkacak bir durum yok.

Merhaba Murat bey;

Şirket sahibi gibi konuşmaya gerek yok, şifreleme sistemi daha güçlü olan markalara yönelmemiz gerektiğini belirtmiş arkadaş, bunun hakkında kullanıcı deneyimlerine göz atmak mantıklı olabilir.

Üründe kamera bulunduğu da belirtilmemiş, kamera bulunan modellere göz atarsanız diye ifade edilmiş.

Esenlikler.

Merhaba Murat bey;

Şirket sahibi gibi konuşmaya gerek yok, şifreleme sistemi daha güçlü olan markalara yönelmemiz gerektiğini belirtmiş arkadaş, bunun hakkında kullanıcı deneyimlerine göz atmak mantıklı olabilir.

Üründe kamera bulunduğu da belirtilmemiş, kamera bulunan modellere göz atarsanız diye ifade edilmiş.

Esenlikler.
Merhaba Efe Bey;

Şirket sahibi gibi konuştuğumu düşünmüyorum. Dünyada en çok tercih edilen bir markanın güvenlik ile bir sorun yaşatacağını düşünmüyorum. Kullanıcı değerlendirmesi olarak, tanıdığım bir kişi Roborock S6 MaxV Ultra modelini kullanıyor; kamerası mevcut, hala bir sorun yaşamadı ve yaşayacağını düşünmüyorum güvenlik sorunu.

İyi geceler, tatlı rüyalar.

@muratscd

Tekrardan merhaba Murat bey,

Yazdıklarınızda bir taraflılık hissi kendini ele veriyor, yanıldığımı düşünmüyorum. dünyanın en büyük markalarından biri ile ne demek istiyorsunuz? O zaman SteelSeries, Razer gibi markalar en çok tercih edildiği için kusursuz olurdu. Ayrıca en büyük markalar da güvenlik açığı bulundurabiliyor ve açık bulanlara para dahi verdikleri oluyor.

Tanıdığınız kişinin S6 maxv Ultra modelini kullanıp sorun yaşanmaması, bir şey ifade etmiyor ki sonuçta herkeste yaşanmaz bu tür olaylar. Dediğinize bakılırsa teknoloji şans işi değil, tesadüf denen şey yok.

Yaşayacağını düşünmüyorum demek, tamamen tahmine dayalı, bu da bizim için hiçbir şey ifade etmiyor not düşelim.

Yani bunun için, kullanıcı deneyimlerine bakmamız lazım, arkadaşınızın ne kullanıp kullanmadığına değil.

Esenlikler.

@muratscd

Tekrardan merhaba Murat bey,

Yazdıklarınızda bir taraflılık hissi kendini ele veriyor, yanıldığımı düşünmüyorum. dünyanın en büyük markalarından biri ile ne demek istiyorsunuz? O zaman SteelSeries, Razer gibi markalar en çok tercih edildiği için kusursuz olurdu. Ayrıca en büyük markalar da güvenlik açığı bulundurabiliyor ve açık bulanlara para dahi verdikleri oluyor.

Tanıdığınız kişinin S6 maxv Ultra modelini kullanıp sorun yaşanmaması, bir şey ifade etmiyor ki sonuçta herkeste yaşanmaz bu tür olaylar. Dediğinize bakılırsa teknoloji şans işi değil, tesadüf denen şey yok.

Yaşayacağını düşünmüyorum demek, tamamen tahmine dayalı, bu da bizim için hiçbir şey ifade etmiyor not düşelim.

Yani bunun için, kullanıcı deneyimlerine bakmamız lazım, arkadaşınızın ne kullanıp kullanmadığına değil.

Esenlikler.
Tekrardan merhaba, sayın Efe Bey.

Dünyanın en iyi firmalarında bile bazen böyle bir sorun yaşanıyorken, daha düşük potansiyelli firmalar daha fazla sorun yaşatacağından emin olabilirsiniz, özellikle servis ve yazılım tarafında. Ayrıca büyük firmaların güvenlik açığını çoğu zaman kısa sürede çözerler ve üçüncü kişilere açık vermezler.

Tanıdığım kişi uzun zamandır kullanıyor ve başka kullanan kişilerden de böyle bir sorun görmedim. Roborock ne yapsın yani, senin evindeki özel şeyleri Tanrı aşkına.

İyi geceler, tatlı rüyalar.

@muratscd

Merhaba murat bey,

Tekrardan başa alıp duruyorsunuz maalesef.

Dünyanın en iyi firmaları'nın kusursuz olduğu yanılgısına yenik düşmüşsünüz, büyük firma, iyi firma olması bu hataların yaşanmayacağını teşkil etmez,

Kısa sürede çözecekleri ne malum? Büyük firmalar bu hataları göz önünde bulundurarak, ders çıkararak buraya geldiler.

Bu güvenlik açıkları sandığınız kadar şifreli, zor değil.

Ayrıca, bir tanıdığınızın kullanması, sorun yaşanmaması bu ürünün sorununu kapatmaz, mesela bir mouse aldınız, siz sorun yaşamadınız ama forumdan 5 kişi sorun yaşadı, bu ürün sorunlu mudur değil midir sizce?

Taraflı tutumunuzu beğenmedim, umarım moderatörler el atar.

Esenlikler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı