Papara Card davet ile alınan para nasıl çekilir?

waaster08

Hectopat
Daha fazla  
Papara mobil uygulamasından davet ile para istedim bunu yapmak için hesabı onaylamak gerekiyormuş. Hesabı onayladıktan sonra sanal kart oluşturdum parayı sanal carda aktarıcaktım ama sanal kart oluştudurktan sonra parayı sanal carda yatırmak istediğimde beni tekrar sanal Card oluşturma yerine yönlendirdi, davet ile istediğim parayı hesaba aktarmanın bir yolu var mı? Çünkü tekrar sanal Card oluşutmak istediğimde 1 TL gerektiğini söylüyor ama ben zaten carda para yatıramıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz açıklayabilir misin sorunu anlamadım? Parayı harcamak mı istiyorsun yoksa başka bir kişiden para istemek mi?

Biraz açıklayabilir misin sorunu anlamadım? Parayı harcamak mı istiyorsun yoksa başka bir kişiden para istemek mi?
önce başka kişiden para istedim. sonra parayı kullanmak için hesabımı onayladım. hesabı onayladıktan sonra bana card seçtirdi.sanal cardı seçtim. ama para sanal cardda gözükmüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı