Papara Çipli Kart

gambler28

Kilopat
Katılım
21 Nisan 2017
Mesajlar
128
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Az önce başvurumu yaptım, isimli versiyonuna aylık, para çekme, para yatırmada herhangi bir ücret alınmayacağı yazıyordu bir kezde size sormak istedim. Farklı bir forumda da para yüklemede aylık 500 TL geçtiği zaman veya 5 kere yükleme yaptıktan sonraki yüklemelerde para kesiyor denildi. Ne kadar doğru beni aydınlatır mısınız?
 
Paşam Android uygulamasında betaya kayıt ol orada tek tek bütün özellikler yazıyor. Tek tek yazmak uzun geldi ve evet aylık kartla bankamatikten para çekme limitin 5 kere ve 500 lira yani 5 kere 100 cekersen doluyor ya da 1 kere 500 çekersen.
 
Onu bilmiyorum ama para çekerken hiçbir zaman para kesmiyor. Para yatırmada durum farklı. Anlaşmalı bankalardan yatırırsanız kesmiyor anlaşmasız bankalarda %1 kesiyor. Ben 6-7 ay önce bedava olmadan önce almıştım. Şimdi nasıldır bilemiyorum.
O dediğiniz kartsız para çekmede anlaşmalı bankalarda ücret kesmiyor kartla bütün atm lerden aylık limite göre ücretsiz çekebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı