Papara dağıtımı değişti mi?

wenomechainsama

Hectopat
Daha fazla  
Papara iyi ancak AGT Kurye yüzünden 1.5 yıldır kart alamıyorum kaç tane kart sipariş verdiysem hepsi iptal oldu gelmedi. Şu an 20 TL ücret istiyor alsam gene de gelmezse ne olacak? Adamların benimle dertleri mi var bilmiyorum ama gelmiyor kart.

Papara iyi ancak AGT Kurye yüzünden 1.5 yıldır kart alamıyorum kaç tane kart sipariş verdiysem hepsi iptal oldu gelmedi. Şu an 20 TL ücret istiyor alsam gene de gelmezse ne olacak? Adamların benimle dertleri mi var bilmiyorum ama gelmiyor kart.
Bana da aynısı olmuştu. Sonra sipariş teslim edildi gözüktü. Paparadakiler kartı iptal edip yenisini gönderdiler o da gelmedi. Aradım bunları ertesi gün 2 tane black card geldi. Agt kesinlikle firma, adam seçiyor. Amazon siparişlerinde öyle işler olmuyor ne hikmetse.

Hocam ben kartı aldığımda adrese teslim yapmamışlardı beni kurye aradı gidip almıştım sizin oralarda farklı mi bilmiyorum belki sizide aramışlardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı