Papara doğrulama yapmadan kullanılabilir mi?

Dostum pahalı bir şey değil kart senin şansına belki çalışır arkadaşın dediği gibi benlik bir problemde olabilir bende başvurdum yaşdan dolayı kimliği yeniliceğim kimliğinde fotoğraf var ise hesabını doğrulayabilirsin Papara güvenilir bir platform.

Beni düşündüren kısım tamam eyvallah kimlikte fotograf var ama 18 yaş altı acaba kabul ediliyor mu henüz 18 değilim.

Selamlar herkese, bugün öğlen 1 sularında 2 kafadar arkadaş şok marketten Papara kart aldık (şansımıza siyah olan renk geldi nasıl oluyorsa), (kartı alma amacım atıyorum 400TL biriktirip Valorant'ta VP almak kalan para da kalsın diye). Efendime söyleyeyim kartı tanımladım 20TL geri ödendi ancak 18'e girmeme 2 ay falan kaldığı için ve veli doğrulamasında sadece anne ve baba olabildiği için doğrulama yapamıyorum (biraz sınırlayıcı ve eski topraktır kendileri).

Sorularım;

1. Papara kartım doğrulama olmadığı için kapatılır mı? (abimde var aslında, onda olsa mükemmel olur (kendisi 30'lu yaşlarda)).
  2. Bu şekilde hangi işlemleri yapabilirim? (internetten alışveriş vb.)
  3. Farklı önerileriniz var mıdır?

Şimdiden yorumlarınız için teşekkür derim Allah'a emanet olun.

Hesap doğrulamadığın için kapatılmaz doğrulanmamış hesaplar sanırım tam bilmiyorumda gerçek noktalarda harcama yapabiliyorlardı galiba tam doğru olmayabilir bu bilgi internetten alışveriş yapamazsın 750 TL gibi de maksimum hesabında para tutabilirsin IBAN vb. Özellikleri kullanamazsın öneri olarak hadi'ye bakabilirsin bir arkadaşım iyi diyordu ama hadi açmakta Papara kadar zor.

Hesap doğrulamadığın için kapatılmaz doğrulanmamış hesaplar sanırım tam bilmiyorumda gerçek noktalarda harcama yapabiliyorlardı galiba tam doğru olmayabilir bu bilgi internetten alışveriş yapamazsın 750 TL gibi de maksimum hesabında para tutabilirsin IBAN vb. özellikleri kullanamazsın öneri olarak Hadi'ye bakabilirsin bir arkadaşım iyi diyordu ama hadi açmakta Papara kadar zor.

Doğrudur hocam, şu anlık bakalım herhalde 2 ay bekleyip öyle kullanmaya başlayacağım kartı.

Arkadaşlarım abilerim ablalarım hepinizin eline emeğine sağlık veridğiniz cevaplar için konumuz kapanabilir.

Son düzenleme:
Sorularım;

1. Papara kartım doğrulama olmadığı için kapatılır mı? (abimde var aslında, onda olsa mükemmel olur (kendisi 30'lu yaşlarda)).
  2. Bu şekilde hangi işlemleri yapabilirim? (internetten alışveriş vb.)
  3. Farklı önerileriniz var mıdır?

1. Hayır kartın doğrulama yapılmadığı için kapanmaz. Doğrulanmamış hesap tipinde kartını kullanabilirsin.
  2. Hesap doğrulaması yapmadığın için sadece para yükleme işlemi, POS cihazlarında QR kod veya kartla ödeme işlemini gerçekleştirebilirsin. İnternet harcaması, IBAN kullanımı, para çekimi gibi diğer özellikler için doğrulanmış hesap statüsüne geçmen gerekmekte.
  3. 18'e girmene iki ay kaldığını söyledin; iki ay sonra, yani reşit olduğunda veli doğrulama zorunluluğun artık bulunmayacak ve hesabını kendi başına doğrulayabileceksin. Bu konuda aileni ikna edemiyorsan eğer, beklemen en doğrusu.
Alternatif olarak diğer kartlara yönelecek olursanda mevcut yönetmelikler gereği onlarda muhtemelen Papara gibi internet harcaması için doğrulama ve beraberinde veli izni isteyecektir. Diğer kartlara bakarken bu detayı göz önünde bulundurman iyi olur.

1. Hayır kartın doğrulama yapılmadığı için kapanmaz. Doğrulanmamış hesap tipinde kartını kullanabilirsin.
  2. Hesap doğrulaması yapmadığın için sadece para yükleme işlemi, POS cihazlarında QR kod veya kartla ödeme işlemini gerçekleştirebilirsin. İnternet harcaması, IBAN kullanımı, para çekimi gibi diğer özellikler için doğrulanmış hesap statüsüne geçmen gerekmekte.
  3. 18'e girmene iki ay kaldığını söyledin; iki ay sonra, yani reşit olduğunda veli doğrulama zorunluluğun artık bulunmayacak ve hesabını kendi başına doğrulayabileceksin. Bu konuda aileni ikna edemiyorsan eğer, beklemen en doğrusu.
Alternatif olarak diğer kartlara yönelecek olursanda mevcut yönetmelikler gereği onlarda muhtemelen Papara gibi internet harcaması için doğrulama ve beraberinde veli izni isteyecektir. Diğer kartlara bakarken bu detayı göz önünde bulundurman iyi olur.

Peki tamamdır teşekkür ederim hocam yalan yok tüm sorularım cevaplandı, şu anlık en iyi yapabileceğim şey beklemek, en azından bir 50 TL atıp kullanabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı