Papara doğrulama yapmadan kullanılabilir mi?

Gayet de iyi internet alışverişi oluyor lütfen bilmeden konuşmayın.

Nerede oluyor dostum kimliğimde fotoğraf yok yaş 16 yenilememiştik gayet de olmuyor bilmeden konuşma.Oyun v.b. şeyler almak istediğim zaman benden doğrulama istiyor sanal posu çalıştırmıyor banka kartı çıkardım hiç bir problemim yok şu an.

Sorun sende bende gayetde iyi internetten alışveriş yapılıyor.

Dostum bir probleminmi var bilmiyorum ama doğrulama yapmaz isen internet alışverişin tek seferlik yapılıp bir daha yapılmıyor internettende araştırabilirsin onun bir limiti var o limiti geçtiğin zaman sanal POS'unu kapatıyor limit ise 200TL gibi bir şey tek seferlik bir abonelik alabilmişdim sadece ardından sanal POS'u kapattı kart banka kartı çıkardım.

Dostum bir probleminmi var bilmiyorum ama doğrulama yapmaz isen internet alışverişin tek seferlik yapılıp bir daha yapılmıyor internettende araştırabilirsin onun bir limiti var o limiti geçtiğin zaman sanal POS'unu kapatıyor limit ise 200TL gibi bir şey tek seferlik bir abonelik alabilmişdim sadece ardından sanal POS'u kapattı kart banka kartı çıkardım.
sende bir problem var bende gayet de iyi çalışıyor istersen kanıt da atabilirim

Sende bir problem var bende gayet de iyi çalışıyor istersen kanıt da atabilirim.

İstersen bende kanıt atabilirim dostum hatırladığım kadarıyla dediğim gibi belirli bir para limiti var ben ilk alışverişimde 3aylık Game Pass'in en üstünden aldım ve kapattılar bu tarz limitli işlemler yapamıyorsun sanal POS kapıyor sen öyle bir işlem yapmadıysan bir problem olmaz diyebilirim eskiden Papara veya ininal ile yaşanan olaylardan dolayı sanal POS kapama olayları oldu.

Yeni gelen mesajlara bakacak olursam ortalama %50 iltimal ya oluyor ayda olmuyor galiba aslında şu anda çok olmazsa olmaz değil gibi, en kötü şok marketten alırım vpyi bekler kartı öyle aktif ederim.

Dostum pahalı bir şey değil kart senin şansına belki çalışır arkadaşın dediği gibi benlik bir problemde olabilir bende başvurdum yaşdan dolayı kimliği yeniliceğim kimliğinde fotoğraf var ise hesabını doğrulayabilirsin Papara güvenilir bir platform.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı