Papara düzeldi mi?

Schwagos

Decipat
Yer
Caliga Hall
Arkadaşlar Papara'dan Online alışveriş veya fiziksel alışveriş yapılıyor mu yani düzeldi mi? Geçen İtemsatış'tan bir şey alacaktım Papara kaldırılmış haliyle alamadım. Ve belli bir limit eklenmiş diyorlar, bu limit ne kadar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Papara'dan Online alışveriş veya fiziksel alışveriş yapılıyor mu yani düzeldi mi? Geçen İtemsatış'tan bir şey alacaktım Papara kaldırılmış haliyle alamadım. Ve belli bir limit eklenmiş diyorlar, bu limit ne kadar?
2 ya da 2.5 bindi sanırım. İnternette bir sorun çıkmıyor fakat QR ile alışveriş yapılırken her bankayı kabul etmiyor sanırım.

Limit konusu paparaya girince karşınıza çıkmış olması lazım uyarı olarak.

@İ was, 2 bin arttırıldı. En son 5 bindi de herhalde şu an 10 bin. Hesap blokeli değilse de kullanılabilir, bazı hesaplar blokeli.

@muzbaligi, para giriş çıkışı fazla olan hesapların hepsi blokelendi. Benim de hesabım blokeli, ne zaman kaldırılacağını bilemiyorum. Beklemedeyiz şimdilik.

@muzbaligi, para giriş çıkışı fazla olan hesapların hepsi blokelendi. Benim de hesabım blokeli, ne zaman kaldırılacağını bilemiyorum. Beklemedeyiz şimdilik.

Anladım hocam biraz tedirgin oldumda açıkçası çünkü mail ile talep oluşturmuştum bana şüpheli bulunan hesaplar inceleniyor gibisinden bir dönüş yapıldı.

@muzbaligi, şüpheli bulunan hesaplar bence para giriş çıkışı fazla olan hesaplar. Benim de hesabım blokelendi. Fast işlemi için para almadığından kullanıyordum, avantajlıydı da şüpheli bulundu. Blokenin kaldırılmasını bekliyorum.

1749461641583.png

bu yöntemi kullanarak alabiliyorsun paparadan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı