Papara FAST açıldı

@SmileeFate velin değil, aynı soy isme sahip her tanıdığın atabiliyor. 18 yaş altı hesaplar için velin yazmışlar.

Bunu bizzat denediniz veya canlı şahit oldunuz mu? Şu an deneyemiyorum ama doğrudan buradaki görsel ile desteğe detayını sorduğumda bu şekilde yanıt almıştım. Eğer aynı soy ada sahip kişilerde sorunsuzca atım yapabiliyorsa veli dışı olarak, çok daha iyi o zaman.

Evet soy ismi aynı olanlar atabiliyor soy isimle teyit ediyor.

Şimdi papara hesabı olmayan velim, papara hesabı olan bana para gönderebilecek mi?

Şimdi Papara hesabı olmayan velim, Papara hesabı olan bana para gönderebilecek mi?

Eğer aynı soyada sahipseniz gönderebilir, aynı soyada sahip değilseniz veliniz olarak Papara'ya eklemeniz gerekebilir.

Az önce banka hesabımdan paparama Fast ile 500TL gönderdim. Sabah da sinemaya gidip ödeyeceğim Papara kart ile umarım sorun yaşatmaz gişede. Yazılanları okuduğuma göre sorun yokmuş şu anda fiziksel kullanımda da. Bana hiç bildirim falan gelmedi ama ne limit için ne de Fast için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…