Papara FAST açıldı

@SmileeFate velin değil, aynı soy isme sahip her tanıdığın atabiliyor. 18 yaş altı hesaplar için velin yazmışlar.

Bunu bizzat denediniz veya canlı şahit oldunuz mu? Şu an deneyemiyorum ama doğrudan buradaki görsel ile desteğe detayını sorduğumda bu şekilde yanıt almıştım. Eğer aynı soy ada sahip kişilerde sorunsuzca atım yapabiliyorsa veli dışı olarak, çok daha iyi o zaman.

Bunu bizzat denediniz veya canlı şahit oldunuz mu? Şu an deneyemiyorum ama doğrudan buradaki görsel ile desteğe detayını sorduğumda bu şekilde yanıt almıştım. Eğer aynı soy ada sahip kişilerde sorunsuzca atım yapabiliyorsa veli dışı olarak, çok daha iyi o zaman.

Evet soy ismi aynı olanlar atabiliyor soy isimle teyit ediyor.

Screenshot_20250613_232832_Settings.jpg

Görseldeki haber doğru lakin başlık ve içerik biraz yanıltıcı. Konu yayınlanmadan önceki orijinal içerik neydi bilmiyorum ama içerikteki görsel açıklayıcı.

Kısaca, Fast sistemi şu an velisi olan paparalılar için açılmış durumda. Artık veliler IBAN ile çocuklarına harçlık vs. için para gönderebilecek.

-> Diğer kişilerle transfer işlemi için kolay adres yerine Papara numaranızı kullanabilirsiniz.

GÜNCELLEME: Veli sistemi dışında aynı soyada sahip kişilerlede transfer işlemi gerçekleşiyor.
Şimdi papara hesabı olmayan velim, papara hesabı olan bana para gönderebilecek mi?

Şimdi Papara hesabı olmayan velim, Papara hesabı olan bana para gönderebilecek mi?

Eğer aynı soyada sahipseniz gönderebilir, aynı soyada sahip değilseniz veliniz olarak Papara'ya eklemeniz gerekebilir.

Az önce banka hesabımdan paparama Fast ile 500TL gönderdim. Sabah da sinemaya gidip ödeyeceğim Papara kart ile umarım sorun yaşatmaz gişede. Yazılanları okuduğuma göre sorun yokmuş şu anda fiziksel kullanımda da. Bana hiç bildirim falan gelmedi ama ne limit için ne de Fast için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı