Papara Fenerbahçe kart çıktı!

Rob

Hectopat
Yer
Pasadena
Eylül ayında Fenerbahçe ile sponsorluğunu duyuran Papara, dün Fenerbahçe kartı satışa sundu. Fenerium'da cashback, forma ve bilet çekilişleri gibi avantajları bulunuyor.
Kart ücreti: 99 TL

Tasarım açısından diğer taraftar kartlara göre en iyisi bu olmuş bana göre.

Son düzenleme:
Eylül ayında Fenerbahçe ile sponsorluğunu duyuran Papara, dün Fenerbahçe kartı satışa sundu. Fenerium'da cashback, forma ve bilet çekilişleri gibi avantajları bulunuyor.

Kart ücreti dışında standart ücretlerden farklı bir ücret de alıyorlar mı? Ve kart ücreti tek seferlik mi acaba?
Öyleyse FB logolu bir kart daha bulundurmak amaçlı alabilirim.

Beşiktaşlı olan daha karizma duruyor 3 takım arasında. Fenerbahçeli olmama rağmen. Bir kaç sorum var;

1-Bu kart kaç günde gelir?
2-Geldiğinde kimlik onayını kendimiz mi yapıyoruz? (Halihazırda black kartımda ibanım açık yani imza atıp açtırdım kuryeye.) Yeni kart için aynı şeyleri yapmak zorunda mıyız?
3-Özel çekilişler dediği şey tam olarak ne oluyor? Nasıl oluyor?

Daha yeni kart cikarmistim, şimdi bunu alsam mi?
Anı kalması adına alınabilir. Bir daha bu tasarımda bulamayabilirsiniz. 99TL vermemek sizi zengin etmez, vermek fakir de etmez.

1-Bu kart kaç günde gelir?
2-Geldiğinde kimlik onayını kendimiz mi yapıyoruz? (Halihazırda black kartımda ibanım açık yani imza atıp açtırdım kuryeye.) Yeni kart için aynı şeyleri yapmak zorunda mıyız?
3-Özel çekilişler dediği şey tam olarak ne oluyor? Nasıl oluyor?
1- 1.5 hafta içinde gelir.
2- Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok direkt uygulamadan tanımlayıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Black kart ile beraber de kullanabilirsiniz.
3- Forma çekilişleri, maç bileti çekilişleri vb.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı