Papara güvenilir mi?

selim1192

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar ininalden Papara'ya geçme kararı aldım çünkü çok daha fazla özelliği vardı vb. Birazcık araştırdım insanlar Papara dolandırıcı falan diyorlar. Tam anlamadım bu dolandırılanlar Papara'nın açığı yüzünden mi paraları gidiyor yoksa bir tuzağa mı yakalanıyorlar? Eğer tuzağa yakalanıp işte WhatsApp'tan dolandırıcılar var ya onlardan tuzağa düşüyorlarsa sıkıntı yok ben düşmem ama herhangi bir Papara açığı varsa geçmeyeceğim. Siz yaşadınız mı böyle bir şey?

Hocam ortalama 4 yıldır kullanıyorum ben bir sorunla karşılaşmadım. Yasadışı kumar sitelerine falan bulaşmadığınız sürece hiç bir sorun olmaz.

Kumardan kazandıkları kazançları milletten hesaplarını kiralayarak kendilerine alarak büyük bir sorundan kurtulmaya çalışan dolandırıcılara hesabınızı kiralamazsanız bir sorun yaşamazsınız.

Çok sağ olun arkadaşlar ben daha da araştırdım emin olmuştum sizde yazınca tam emin oldum teşekkürler :)

Arkadaşlar ininalden Papara'ya geçme kararı aldım çünkü çok daha fazla özelliği vardı vb. Birazcık araştırdım insanlar Papara dolandırıcı falan diyorlar. Tam anlamadım bu dolandırılanlar Papara'nın açığı yüzünden mi paraları gidiyor yoksa bir tuzağa mı yakalanıyorlar? Eğer tuzağa yakalanıp işte WhatsApp'tan dolandırıcılar var ya onlardan tuzağa düşüyorlarsa sıkıntı yok ben düşmem ama herhangi bir Papara açığı varsa geçmeyeceğim. Siz yaşadınız mı böyle bir şey?

Ben 5 yıldır kullanıyorum içinde 30 bin vardı ve hâlâ para yukle cek işlemleri yapıyorum herhangi bir işlemsiz para cekilmedi

Dolandırıcı olan papara değil, hesap kiralayan kumarcılardır. Hesabını millete salarsan elbette ki ceza yiyeceksindir. Dolandırıcılar kumar sitesinden çektikleri parayı önce senin hesabına, ardından senin hesabından kendi banka hesaplarına aktarıyorlar ki kendi hesapları ceza yemesin, ceza kesilirse senin hesabına kesilecek. Kumardan çekilen parayı banka yetkilileri kontrol ediyor. Herkesin hesabına gelen para bellidir, bir anda hesabına 80 bin lira gelirse bu para nerden geldi diye sormayacaklar mı? Kumar oynamak yasadışıdır. Papara tamamen güvenilirdir paparayı ben yıllardır kullanıyorum. Sözleşmeli hesap sahibiyim, size de kesinlikle paparayı tavsiye ederim.

Papara, BDDK tarafından onaylı bir ön ödemeli kart hizmeti. Papara dolandırıcı değil. O dolandırıldığını iddia edenler ya hesap kiralıyor ya da hesabını yasa dışı kumar sitelerine giriyorlar, sonra Papara'dan ceza gelince de Papara dolandırıcı diyorlar. Onlara itibar etmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı