18 yaş altı için sanırım velinin hesabı ile onaylaman gerekiyor. Eskiden böyle bir durum yoktu fakat yeni getirdiler sanırım. Hesabını onaylattıktan sonra ismine özel kart sipariş edebilirsin.Bir de başka bir şey soracağım, 18 yaş altındayım. Kimlik doğrulaması yapabiliyor muyum? Bir de ismime özel kart isteyeceğim.
Bir de başka bir şey soracağım, 18 yaş altındayım. Kimlik doğrulaması yapabiliyor muyum? Bir de ismime özel kart isteyeceğim.
Peki ya durduk yere yazılırsa? Kumar oynamıyorum ancak oyuna para falan yatırabiliirm.
Peki ya durduk yere yazılırsa? Kumar oynamıyorum ancak oyuna para falan yatırabiliirm.
Reis Papara insanlardan bile daha güvenilir, yıllardır kullanıyorum, için rahat olsun.Arkadaşlar selam, Papara diye bir uygulama keşfettim Lite kart aldım ancak kimlik doğrulaması istiyor güvenemedim. Diğer ön ödemeli kartlar bu kadar bilgi istemiyor. Bir de son zamanlar 27.000TL ceza gibi şeyler var. Ne yapmalıyım?
Merak etmeyin, o işlemler hesabınızda sıradışı bir para transferi olduğu zaman (20bin TL vb.) hesabınızı kontrol edip duruma göre ceza veriyorlar. Yani kumar oynamazsanız hiç bir sıkıntı olmaz.Peki ya durduk yere yazılırsa? Kumar oynamıyorum ancak oyuna para falan yatırabiliirm.
Yıllarca papara kullanıyorum bir yanlışı olmadı.Arkadaşlar selam, Papara diye bir uygulama keşfettim Lite kart aldım ancak kimlik doğrulaması istiyor güvenemedim. Diğer ön ödemeli kartlar bu kadar bilgi istemiyor. Bir de son zamanlar 27.000TL ceza gibi şeyler var. Ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.