Papara güvenilir mi?

Bir de başka bir şey soracağım, 18 yaş altındayım. Kimlik doğrulaması yapabiliyor muyum? Bir de ismime özel kart isteyeceğim.

Bir de başka bir şey soracağım, 18 yaş altındayım. Kimlik doğrulaması yapabiliyor muyum? Bir de ismime özel kart isteyeceğim.
18 yaş altı için sanırım velinin hesabı ile onaylaman gerekiyor. Eskiden böyle bir durum yoktu fakat yeni getirdiler sanırım. Hesabını onaylattıktan sonra ismine özel kart sipariş edebilirsin.

Düzeltme: İsime özel kart kaldırılmış, bilmiyordum.

Kimlik doğrulaması yapabiliyorsunuz, veli doğrulaması isteyebiliyor ve maalesef ki 2022 itibarıyla isimli kartları kaldırdılar. Sadece metal veya tasarladığınız kartlardan alırsanız üzerinde isminiz yazıyor.

Peki ya durduk yere yazılırsa? Kumar oynamıyorum ancak oyuna para falan yatırabiliirm.

Hiçbir şey olmaz hatta neredeyse tüm kartlarında Steam'e özel %10 iade özelliği var hatta direk Papara üzerinden Valorant points bile alabiliyorsunuz kesinlikle güvenilir.

Reis Papara insanlardan bile daha güvenilir, yıllardır kullanıyorum, için rahat olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ya durduk yere yazılırsa? Kumar oynamıyorum ancak oyuna para falan yatırabiliirm.
Merak etmeyin, o işlemler hesabınızda sıradışı bir para transferi olduğu zaman (20bin TL vb.) hesabınızı kontrol edip duruma göre ceza veriyorlar. Yani kumar oynamazsanız hiç bir sıkıntı olmaz.

Yıllarca papara kullanıyorum bir yanlışı olmadı.

Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Neredeyse bütün alışverişlerimi bu kart ile yapıyorum. Oyun, Oyun içi öğeler ve fiziksel olarak çoğu alışverişlerimde kullanmışımdır. Güvenilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…