18 yaş altı için sanırım velinin hesabı ile onaylaman gerekiyor. Eskiden böyle bir durum yoktu fakat yeni getirdiler sanırım. Hesabını onaylattıktan sonra ismine özel kart sipariş edebilirsin.
Düzeltme: İsime özel kart kaldırılmış, bilmiyordum.
Kimlik doğrulaması yapabiliyorsunuz, veli doğrulaması isteyebiliyor ve maalesef ki 2022 itibarıyla isimli kartları kaldırdılar. Sadece metal veya tasarladığınız kartlardan alırsanız üzerinde isminiz yazıyor.
Hiçbir şey olmaz hatta neredeyse tüm kartlarında Steam'e özel %10 iade özelliği var hatta direk Papara üzerinden Valorant points bile alabiliyorsunuz kesinlikle güvenilir.
Arkadaşlar selam, Papara diye bir uygulama keşfettim Lite kart aldım ancak kimlik doğrulaması istiyor güvenemedim. Diğer ön ödemeli kartlar bu kadar bilgi istemiyor. Bir de son zamanlar 27.000TL ceza gibi şeyler var. Ne yapmalıyım?
Merak etmeyin, o işlemler hesabınızda sıradışı bir para transferi olduğu zaman (20bin TL vb.) hesabınızı kontrol edip duruma göre ceza veriyorlar. Yani kumar oynamazsanız hiç bir sıkıntı olmaz.
Arkadaşlar selam, Papara diye bir uygulama keşfettim Lite kart aldım ancak kimlik doğrulaması istiyor güvenemedim. Diğer ön ödemeli kartlar bu kadar bilgi istemiyor. Bir de son zamanlar 27.000TL ceza gibi şeyler var. Ne yapmalıyım?
Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Neredeyse bütün alışverişlerimi bu kart ile yapıyorum. Oyun, Oyun içi öğeler ve fiziksel olarak çoğu alışverişlerimde kullanmışımdır. Güvenilir.