Papara hakkında bilgilendirme duyurusu yapıldı

@emircanunlts, muhtemelen kredi kartından devam edeceğim. 3-5 kuruş kaar etmek için şu saatten sonra ön ödemeli uygulamalara pek güvenmek istemiyorum.

Papara ekibi inceleme altında veya sorguda olabilirler, ve kayyumda atandı bu sebepten ötürü de açmamaları normal geçici kullanılmıyor zaten uygulamadan bildirimde yolladılar, sonuç itibarıyla anonim şirketi devlet değil.

@emircanunlts, muhtemelen kredi kartından devam edeceğim. 3-5 kuruş kaar etmek için şu saatten sonra ön ödemeli uygulamalara pek güvenmek istemiyorum.

Enpara'dan devam hocam QNB var arkasında en azından.

Kredi kartına faiz ödemek hiç içime sinmiyor. Evet az bir miktar olabilir fakat dokunuyor insana. En azından otomatik ödeme talimatına chip para veriyor Akbank, onu bir araştırın. Ben 1500 TL'ye yakın chip para aldım.

Teşekkür ederim yorumlar için.

Birikim hesabımda 15000 TL harcama hesabımda 600 TL vardı 600TL'yi çektim ama 15000TL ne olacak? Müşteri hizmetleri deseniz açılmıyor tam da istediğim bir konsolu alacaktım ne zaman düzelebilir?

@Yavuzafs, günlük 2 bin TL limit var. Parayı sürekli çekmeyi deneyin. 7 gün sonra paranın tamamını alabilirsiniz.

@Yavuzafs, uygulama çöktüğü için şu anlık beklemekten başka yapabilecek bir şey yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…