Papara hakkında bilgilendirme duyurusu yapıldı

@emircanunlts, muhtemelen kredi kartından devam edeceğim. 3-5 kuruş kaar etmek için şu saatten sonra ön ödemeli uygulamalara pek güvenmek istemiyorum.

En kritik noktada açmaları gerekirken açmazlar, iyi durumdayken en iyisi siz olursunuz. Herkes kendi menfaatine bakıyor maalesef. Papara'da şu an müşteriyi düşünen bir yönetici olduğunu sanmıyorum. Güven verirler, işler sarpa sarınca terk edip giderler. Yeni bir platform arayacağız mecburen.

Papara ekibi inceleme altında veya sorguda olabilirler, ve kayyumda atandı bu sebepten ötürü de açmamaları normal geçici kullanılmıyor zaten uygulamadan bildirimde yolladılar, sonuç itibarıyla anonim şirketi devlet değil.

@emircanunlts, muhtemelen kredi kartından devam edeceğim. 3-5 kuruş kaar etmek için şu saatten sonra ön ödemeli uygulamalara pek güvenmek istemiyorum.

Enpara'dan devam hocam QNB var arkasında en azından.

Kredi kartına faiz ödemek hiç içime sinmiyor. Evet az bir miktar olabilir fakat dokunuyor insana. En azından otomatik ödeme talimatına chip para veriyor Akbank, onu bir araştırın. Ben 1500 TL'ye yakın chip para aldım.

@Yavuzafs, günlük 2 bin TL limit var. Parayı sürekli çekmeyi deneyin. 7 gün sonra paranın tamamını alabilirsiniz.

@Yavuzafs, uygulama çöktüğü için şu anlık beklemekten başka yapabilecek bir şey yok maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı