Papara hakkında bilgilendirme duyurusu yapıldı

O kadar parayı banka dışında tutmaya güvenmeyin hocam.

Şuan şu saatlerdde parasını çekebilen var mı?
ATM uzakta birazdan gideceğim, haber veririm. 2k altı param vardı bu arada, birikim hesabı boştu.

Birikim hesabındaki paramı ana hesaba çektim ama 3 ATM denedim hepsi reddetti çekimi. Yarın ona göre tekrar deneyeceğim.

Benim kıymetli madenlerim vardı bir miktar şimdi onlar bankadami kaldi.

Milletin ne kadar büyük paraları kalmış bende 800 liram kaldı açsalar da harcasak diye bekliyorum. Ne kadar süre böyle kalır acaba yarın çekmeyi denesem mi? 800 lira 800 liradır yani şirkete yar olmasın

Milletin ne kadar büyük paraları kalmış bende 800 liram kaldı açsalar da harcasak diye bekliyorum. Ne kadar süre böyle kalır acaba yarın çekmeyi denesem mi? 800 lira 800 liradır yani şirkete yar olmasın
Hocam günlük 2000 lira harcayabiliyorsunuz kartla. Eğer birikim hesabında falan değilse paranız kullanabilirsiniz.

Goldtag resmi x hesabından 2 açıklama yapmış bankada kıymetli madenleri olanlar için

İnternet sitesinden rahatça girebiliyorum ben 3-4 defadır. Siz de deneyebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…