Kyroesthuskara
Centipat
- Katılım
- 8 Eylül 2024
- Mesajlar
- 602
- Çözümler
- 2
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
O kadar parayı banka dışında tutmaya güvenmeyin hocam.Kıymetli madenler bölümü sanırım goldtag firması tarafından yönetiliyor. Kıymetli madenlerde 20 bin dolar gibi bir param kaldı. Benzer durumda olan arkadaşların bilgilenmesi için bu mesajı bırakıyorum.
Firma ile görüştüm. Yatırımlar halen Goldtag'de duruyormuş. Goldtag firması, Papara üzerinden yatırım yapanlar için bir arayüz geliştirdiğini, bu sayede kullanıcıların çekim ve görüntüleme işlemlerini yapabileceklerini söyledi. Ayrıca bu süreç için yasal otoritelerle iletişim hâlinde olduklarını da belirttiler.
ATM uzakta birazdan gideceğim, haber veririm. 2k altı param vardı bu arada, birikim hesabı boştu.Şuan şu saatlerdde parasını çekebilen var mı?