Papara hakkında bilgilendirme duyurusu yapıldı

@Piyuv775, açıkçası kullanmayı düşünmüyorum. Güvenim kalmadı.

Kumar oynayanları tespit edebilmek için kapalıdır şu an para kaynağı kesinleşsin çoğu kişinin çünkü devlet biliyor. Papara kumar için oynandığını.

Parasını önemseyen kişiler uygulama adı bırakmasın yarin d*vlet oralardada birkaç vurkaç eylemi gerçekleştirebilir.

Sanmam kumar oynayanlara yaparlar onu büyük balık peşindeler.

Şuan devlet yönetiminde, günlük kota 2000 TL şu an sizin gibi bizde mağdur olduk sonuç itibarıyla bana göre bu sınır 2 hafta sürer gibi hesaplar inceleme altında çünkü.

Son düzenleme:
Parasını önemseyen kişiler uygulama adı bırakmasın yarin d*vlet oralardada birkaç vurkaç eylemi gerçekleştirebilir.

Bu uygulamaları banka hesabı gibi kullananların bileceği iş ben cashback için kullanıyorum banka kartım varken niye başka bir uygulamaya paramı emanet edeyim zaten.

Bu uygulamaları banka hesabı gibi kullananların bileceği iş ben cashback için kullanıyorum banka kartım varken niye başka bir uygulamaya paramı emanet edeyim zaten.

En iyisi yastık altı ya da paranı altına çevirip saklamak Akbank dada aynısı oldu bbv dada.

Şuan twitter hesaplarında duyuru gördüm Goldtag elinden geleni yapıyor şeffaf bir şekilde yürütecek gibi Yani evet Goldtag firması elinden geleni yapıyor şeffaf bir şekilde beklemek dışında yapılacak bir şey yok

Papara mobil uygulaması şifre yanlış hatası veriyor. Sizde de öyle mi?

Papara'ya girdiğimde Önemli Bilgilendirme çıkıyor. Bilgilendirmeyi oku dediğimde açılmıyor. Okuyabilen var mı bilgilendirmeyi?

@Afur, bilgilendirmeyi ben de okuyamadım. Bilgilendirmeyi oku seçeneğine bastım, sonra uygulama kendiliğinden kapandı. Şimdi girmeye çalıştığımda da şifre yanlış hatası veriyor. Gene uygulama çöktü anlaşılan.

Uygulamaya girişte dün geceden beri problem yok ben de. Stabil her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…