Papara hakkında bilgilendirme duyurusu yapıldı

Katılıyorum. İçeride 100k ₺ civarı parası olan çok insan var. Standart üstünde şirket. Sponsorlukları vs. ama bu durumun ne kadar süreceği çok belirsiz. Türkiye sonuçta ağır ağır artık 2-3 ay uzayabilir.

Kumar oynayanları tespit edebilmek için kapalıdır şu an para kaynağı kesinleşsin çoğu kişinin çünkü devlet biliyor. Papara kumar için oynandığını.

Parasını önemseyen kişiler uygulama adı bırakmasın yarin d*vlet oralardada birkaç vurkaç eylemi gerçekleştirebilir.

Sanmam kumar oynayanlara yaparlar onu büyük balık peşindeler.

Ben esnafım, Papara POS'unu kullanıyorum ancak çekim yapamıyorum. Yatırım hesabımda 25 bin TL, Papara ticari hesabımda ise 184 bin TL var ama çekemiyorum. 2 gün sonra 400 bin TL'lik çekim var, ne yapacağım? Mağdur oldum, acilen çözmeleri gerekiyor. Esnafların %30'u Papara POS'unu kullanıyor; çünkü hızlı ve kesinti ücreti düşük diye tercih ediliyor.

Şuan devlet yönetiminde, günlük kota 2000 TL şu an sizin gibi bizde mağdur olduk sonuç itibarıyla bana göre bu sınır 2 hafta sürer gibi hesaplar inceleme altında çünkü.

Son düzenleme:
Bu uygulamaları banka hesabı gibi kullananların bileceği iş ben cashback için kullanıyorum banka kartım varken niye başka bir uygulamaya paramı emanet edeyim zaten.

En iyisi yastık altı ya da paranı altına çevirip saklamak Akbank dada aynısı oldu bbv dada.

Kıymetli madenler bölümü sanırım goldtag firması tarafından yönetiliyor. Kıymetli madenlerde 20 bin dolar gibi bir param kaldı. Benzer durumda olan arkadaşların bilgilenmesi için bu mesajı bırakıyorum.
Firma ile görüştüm. Yatırımlar halen Goldtag'de duruyormuş. Goldtag firması, Papara üzerinden yatırım yapanlar için bir arayüz geliştirdiğini, bu sayede kullanıcıların çekim ve görüntüleme işlemlerini yapabileceklerini söyledi. Ayrıca bu süreç için yasal otoritelerle iletişim hâlinde olduklarını da belirttiler.
Şuan twitter hesaplarında duyuru gördüm Goldtag elinden geleni yapıyor şeffaf bir şekilde yürütecek gibi Yani evet Goldtag firması elinden geleni yapıyor şeffaf bir şekilde beklemek dışında yapılacak bir şey yok

Papara mobil uygulaması şifre yanlış hatası veriyor. Sizde de öyle mi?

Papara'ya girdiğimde Önemli Bilgilendirme çıkıyor. Bilgilendirmeyi oku dediğimde açılmıyor. Okuyabilen var mı bilgilendirmeyi?

@Afur, bilgilendirmeyi ben de okuyamadım. Bilgilendirmeyi oku seçeneğine bastım, sonra uygulama kendiliğinden kapandı. Şimdi girmeye çalıştığımda da şifre yanlış hatası veriyor. Gene uygulama çöktü anlaşılan. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı