Papara Hakkında Yanlış Bilinen Bilgiler

Son olarak şunu sormak istiyorum HSBC üzerinden para transferi yaparken iş günlerinde yapılacağına dair uyarı veriyor. Yine de Papara hesabıma bugün geçer mi bu para? Bugün lazım çünkü bana.

Benim bi sorum olacaktı, Papara'ya 500 liradan fazla kesinti olmadan para yüklemenin bi yolu var mı? Havala yapınca Papara kesmese de havale yaptığım banka para kesiyor.
Yurt dışı alışverişlerinde %5 kesinti yapıyor bilginiz olsun.
Hocam normalde herhangi bi kredi kartı veya banka kartı da yapıyor mu bunu?

Benim bi sorum olacaktı, Papara'ya 500 liradan fazla kesinti olmadan para yüklemenin bi yolu var mı? Havala yapınca Papara kesmese de havale yaptığım banka para kesiyor.
ATMlerden yüklemeyi deneyin. Her bankanın ATM'si kesmiyor.
Son olarak şunu sormak istiyorum HSBC üzerinden para transferi yaparken iş günlerinde yapılacağına dair uyarı veriyor. Yine de Papara hesabıma bugün geçer mi bu para? Bugün lazım çünkü bana.
Banka göndermezse Papara'nın yapabileceği bir şey yok.

Papara 5 kere ve ₺500'den sonra komisyon/yatırma ücreti alıyor.
Yayılan en büyük hatalı bilgidir ve içeriği eksik olduğundan kişileri yanlış yönlendirmektedir.
Bu komisyon kesme olayı doğrudur fakat yalnızca Black Card ile ATM üzerinden para yatırma/çekme işlemlerinde geçerli. Yaptığınız EFT/Havale, harcama, transfer, ATM'de kartsız işlemler ile para yatırma vb. diğer bütün işlemler tamamen ücretsizdir ve ücretsizlik üst sınırı bulunmamaktadır.
Bu şey hala daha var mı?

Evet, kartsız para yatırma hala ücretsiz.

Ancak kart ile para yatırma kuralı değiştirildi. Yalnızca Akbank ATM'leri tamamen ücretsiz, diğer tüm ATM'ler yatırma sayısından ve miktarından bağımsız olarak %1+1₺ komisyon kesiyor.
Şimdi ben Akbank ATM'lerinde sınırsız komisyonsuz yükleyebilecek miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı