xianfw Femtopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #11 TheAny dedi: İş Bankası'nin Nays'i var. Hala cashback veriyor mu bilmiyorum ama uzun sure vermislerdi onlarda. Genişletmek için tıkla... Evet fakat bende bilmiyorum çevremde hiç kullanan yok.
TheAny dedi: İş Bankası'nin Nays'i var. Hala cashback veriyor mu bilmiyorum ama uzun sure vermislerdi onlarda. Genişletmek için tıkla... Evet fakat bende bilmiyorum çevremde hiç kullanan yok.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.130 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #12 TheAny dedi: Is bankasinin Nays'i var. Hala cashback veriyor mu bilmiyorum ama uzun sure vermislerdi onlarda. Genişletmek için tıkla... Veriyorlar.
TheAny dedi: Is bankasinin Nays'i var. Hala cashback veriyor mu bilmiyorum ama uzun sure vermislerdi onlarda. Genişletmek için tıkla... Veriyorlar.
xianfw Femtopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #13 Turkcell kullanıyorum bu yüzden Paycell de bir opsiyonel benim için ama neredeyse hiç kullanmadım bir aralar iyiydi ama şu an hiç bilmiyorum.
Turkcell kullanıyorum bu yüzden Paycell de bir opsiyonel benim için ama neredeyse hiç kullanmadım bir aralar iyiydi ama şu an hiç bilmiyorum.
leonada Hectopat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 1.278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #14 TheAny dedi: İş Bankası'nin Nays'i var. Hala cashback veriyor mu bilmiyorum ama uzun sure vermislerdi onlarda. Genişletmek için tıkla... Onunda cashbackleri iyi ama onu kullanmak için İş Bankası hesabı lazım.
TheAny dedi: İş Bankası'nin Nays'i var. Hala cashback veriyor mu bilmiyorum ama uzun sure vermislerdi onlarda. Genişletmek için tıkla... Onunda cashbackleri iyi ama onu kullanmak için İş Bankası hesabı lazım.
xianfw Femtopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #15 leonada dedi: Onunda cashbackleri iyi ama onu kullanmak için İş Bankası hesabı lazım. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ebeveynin İş Bankası hesabı olsa bile kullanılabiliyor mu?
leonada dedi: Onunda cashbackleri iyi ama onu kullanmak için İş Bankası hesabı lazım. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ebeveynin İş Bankası hesabı olsa bile kullanılabiliyor mu?
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.072 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 1 Ağustos 2025 #16 leonada dedi: Onunda cashbackleri iyi ama onu kullanmak için İş Bankası hesabı lazım. Genişletmek için tıkla... Gerekli degil. Ayri hesap aciyorsunuz. Akbank Tosla gibi bu da. Is bankasi hesabi sarti aranmiyor uye olabilmek icin.
leonada dedi: Onunda cashbackleri iyi ama onu kullanmak için İş Bankası hesabı lazım. Genişletmek için tıkla... Gerekli degil. Ayri hesap aciyorsunuz. Akbank Tosla gibi bu da. Is bankasi hesabi sarti aranmiyor uye olabilmek icin.
xianfw Femtopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #17 TheAny dedi: Gerekli degil. Ayri hesap aciyorsunuz. Akbank Tosla gibi bu da. İş Bankası hesabi sarti aranmiyor uye olabilmek icin. Eki Görüntüle 2547264 Genişletmek için tıkla... Güvenilebilir duruyor fakat genç hesap denilen olayda kısıtlama vs. var mı?
TheAny dedi: Gerekli degil. Ayri hesap aciyorsunuz. Akbank Tosla gibi bu da. İş Bankası hesabi sarti aranmiyor uye olabilmek icin. Eki Görüntüle 2547264 Genişletmek için tıkla... Güvenilebilir duruyor fakat genç hesap denilen olayda kısıtlama vs. var mı?
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.130 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #18 TheAny dedi: Gerekli degil. Ayri hesap aciyorsunuz. Akbank Tosla gibi bu da. Is bankasi hesabi sarti aranmiyor uye olabilmek icin. Eki Görüntüle 2547264 Genişletmek için tıkla... Yok dostum gerekli yanlış bilgi vermeyelim, hesabı açarsın para yüklersin fakat harcayamazsın. İş Bankası İlk İmza açabilirsin reşit değilsen.
TheAny dedi: Gerekli degil. Ayri hesap aciyorsunuz. Akbank Tosla gibi bu da. Is bankasi hesabi sarti aranmiyor uye olabilmek icin. Eki Görüntüle 2547264 Genişletmek için tıkla... Yok dostum gerekli yanlış bilgi vermeyelim, hesabı açarsın para yüklersin fakat harcayamazsın. İş Bankası İlk İmza açabilirsin reşit değilsen.
xianfw Femtopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #19 bvtushka dedi: Yok dostum gerekli yanlış bilgi vermeyelim, hesabı açarsın para yüklersin fakat harcayamazsın. İş Bankası İlk İmza açabilirsin reşit değilsen. Genişletmek için tıkla... İlk imza sitesine girdim iyi hoş duruyor fakat günlük işlem limiti bulunmaktadır yazıyor. Bu işlem limitinin tutarını biliyor musunuz?
bvtushka dedi: Yok dostum gerekli yanlış bilgi vermeyelim, hesabı açarsın para yüklersin fakat harcayamazsın. İş Bankası İlk İmza açabilirsin reşit değilsen. Genişletmek için tıkla... İlk imza sitesine girdim iyi hoş duruyor fakat günlük işlem limiti bulunmaktadır yazıyor. Bu işlem limitinin tutarını biliyor musunuz?
Ünal00 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1.481 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İşletim sistemi: Windows 11 Pro Anakart: Asus Prime B450M-K CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz Ram: Kingston hyper x fury 3200 mhz 8GB DDR4 GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #20 xianfw dedi: Papara'nın olaylarından sonra Akbank'a geçtim fakat o cashbackleri aklımdan çıkmıyor maalesef. Papara'ya geçmek istiyorum fakat güvenebilecek miyim bilmiyorum. Papara gibi bankalar varsa önerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum bir sıkıntısını göremedim ama fazla para atmıyorum paparaya ne olur ne olmaz diye şu anlık bir sorun yok.
xianfw dedi: Papara'nın olaylarından sonra Akbank'a geçtim fakat o cashbackleri aklımdan çıkmıyor maalesef. Papara'ya geçmek istiyorum fakat güvenebilecek miyim bilmiyorum. Papara gibi bankalar varsa önerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum bir sıkıntısını göremedim ama fazla para atmıyorum paparaya ne olur ne olmaz diye şu anlık bir sorun yok.