Papara hala güvenilir mi?

Turkcell kullanıyorum bu yüzden Paycell de bir opsiyonel benim için ama neredeyse hiç kullanmadım bir aralar iyiydi ama şu an hiç bilmiyorum.

Onunda cashbackleri iyi ama onu kullanmak için İş Bankası hesabı lazım.
Gerekli degil. Ayri hesap aciyorsunuz. Akbank Tosla gibi bu da. Is bankasi hesabi sarti aranmiyor uye olabilmek icin.
Screenshot 2025-08-01 at 1.50.22 PM.png

Gerekli degil. Ayri hesap aciyorsunuz. Akbank Tosla gibi bu da. Is bankasi hesabi sarti aranmiyor uye olabilmek icin. Eki Görüntüle 2547264
Yok dostum gerekli yanlış bilgi vermeyelim, hesabı açarsın para yüklersin fakat harcayamazsın.

İş Bankası İlk İmza açabilirsin reşit değilsen.

Yok dostum gerekli yanlış bilgi vermeyelim, hesabı açarsın para yüklersin fakat harcayamazsın.

İş Bankası İlk İmza açabilirsin reşit değilsen.

İlk imza sitesine girdim iyi hoş duruyor fakat günlük işlem limiti bulunmaktadır yazıyor. Bu işlem limitinin tutarını biliyor musunuz?

Papara'nın olaylarından sonra Akbank'a geçtim fakat o cashbackleri aklımdan çıkmıyor maalesef. Papara'ya geçmek istiyorum fakat güvenebilecek miyim bilmiyorum. Papara gibi bankalar varsa önerebilirsiniz.

Ben kullanıyorum bir sıkıntısını göremedim ama fazla para atmıyorum paparaya ne olur ne olmaz diye şu anlık bir sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı