Papara hala incelemede mi?

Benimkide incelemede hala beklıyoruz yakında düzelir merak etmeyın

Aylık ortalama 7-8k civarı ama aynı anda 20-30k da girdiği oldu.
Benimde ortalama 7-8k civarı idi bu arada mailime cevap geldi şöyle dediler:

Merhaba,
Yeni Yönetim tarafından Mali Suçları Araştırma Kurulu’nun (MASAK) talimatı ve koordinasyonu ile yapılan incelemeler kapsamında, şüpheli olduğu tespit edilen bir kısım hesaplara geçici bloke uygulanmıştır. Bu inceleme süresi boyunca hesabınızdaki bakiyeyi geçici olarak kullanamayacaksınız.

Sürecin en kısa sürede tamamlanması ve tüm kullanıcılarımızın finansal hizmetlere kesintisiz şekilde erişebilmesi için yoğun bir şekilde çalışılmaktadır. Hesabınız ile ilgili inceleme tamamlandığında duruma ilişkin sizi bilgilendireceğiz.

Yüksek ihtimalle çok girdi çıktı olan hesapları şüpheli diye tek tek inceleyecekler.

Benim de ortalama 7-8k civarı idi bu arada mailime cevap geldi şöyle dediler:

Merhaba,
Yeni yönetim tarafından Mali suçları araştırma Kurulu'nun (MASAK) talimatı ve koordinasyonu ile yapılan incelemeler kapsamında, şüpheli olduğu tespit edilen bir kısım hesaplara geçici bloke uygulanmıştır. Bu inceleme süresi boyunca hesabınızdaki bakiyeyi geçici olarak kullanamayacaksınız.

Sürecin en kısa sürede tamamlanması ve tüm kullanıcılarımızın finansal hizmetlere kesintisiz şekilde erişebilmesi için yoğun bir şekilde çalışılmaktadır. Hesabınız ile ilgili inceleme tamamlandığında duruma ilişkin sizi bilgilendireceğiz.

Yüksek ihtimalle çok girdi çıktı olan hesapları şüpheli diye tek tek inceleyecekler.

Kaç zamandır böyle saçmalık bu kadar uzaması.

Kaç zamandır böyle saçmalık bu kadar uzaması.
Hocam çok giriş çıkış var diyedir bende mesela cs2 sunucum vardı ve zamanında türkiye 1. Si idik o yüzden çok oyuncu vardı çok fazla kişi yetki market kredisi kucuk karakter falan alıyordu o yüzden bir suru yüzlerce farklı hesaptan para geliyordu bana , yüksek ihtimalle tek tek inceleyip ondan sonra kaldırırlar blokeyi.

Peki 1 aya falan sonuçlanır mı sizce?

Son düzenleme:
Hocam çok giriş çıkış var diyedir bende mesela CS2 sunucum vardı ve zamanında Türkiye 1. si idik o yüzden çok oyuncu vardı çok fazla kişi yetki market kredisi kucuk karakter falan alıyordu o yüzden bir suru yüzlerce farklı hesaptan para geliyordu bana, yüksek ihtimalle tek tek inceleyip ondan sonra kaldırırlar blokeyi.

Peki 1 aya falan sonuçlanır mı sizce?

Benim param yok ama olan kişiler için çok kötü bir durum boştan yere parasını kullanamaması.
Bayramdan sonra açılacak diyorlardı ama açılmadı 1 aya sonuçlanması lazım tahminimce yasa dışı sitelere para atan hesaplar kapatılacak hesaplarına para giden kişilerde gözaltına alınacak tek tek.

Benim param yok ama olan kişiler için çok kötü bir durum boştan yere parasını kullanamaması.
Bayramdan sonra açılacak diyorlardı ama açılmadı 1 aya sonuçlanması lazım tahminimce yasa dışı sitelere para atan hesaplar kapatılacak hesaplarına para giden kişilerde gözaltına alınacak tek tek.
Benimde para yok hesabımda ama güven vermeyen bi siteden bisey alcagim zaman sanal kart acıyordum kartbilgisi calinmasin diye güzel oluyordu.

Hocam saçma olan uzattıkça uzatıyorlar masumlar olarak mağdur oluyoruz suçlu kişilerde yurt dışına kaçmıştır bence çoktan.

Benim de para yok hesabımda ama güven vermeyen bir siteden bir şey alacağım zaman sanal kart acıyordum kartbilgisi calinmasin diye güzel oluyordu.

Hocam saçma olan uzattıkça uzatıyorlar masumlar olarak mağdur oluyoruz suçlu kişilerde yurt dışına kaçmıştır bence çoktan.

Vallahi benim öyle çok para giriş çıkışım olmadı ama benimkini de hala açmadılar arkadaşlarınki falan hep açılmış.

Vallahi benim öyle çok para giriş çıkışım olmadı ama benimkini de hala açmadılar arkadaşlarınki falan hep açılmış.
Vallaha bende çözemedim çok para giriş çıkışı olan arkadaşlarıma sordum incelemede değillermis 1 tane arkadaşım neredeyse hiç kullanmıyor o mesela incelemeye girmiş , belkide bizim hesabımıza para atan yada bizim para attığımız kişilerden birisi şüpheli birşey yaptıysa bizde onun için incelemeye girmiş olabiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı