Papara hediye kartımı kullanamıyorum

• Konuyu başlatan vsn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 554

vsn

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
.
Papara'da Starbucks'da kullanmak için bir hediye kartım var. Bu hediye katını "getir" üzerinden bilgilerini girip onayla dediğimde "kartınızın Online ödemelere açık olduğundan emin olun!" tarzı bir yazı geliyor ve sipariş veremiyorum. Kartın açıklamasında sadece Online ödemelerde geçerlidir tarzı bir yazı var ama olmuyor.

Not: Sepetimde sadece Starbucks'tan alınacak şeyler var ekstra bir şey yok ama olmuyor.

Papara'da Starbucks'da kullanmak için bir hediye kartım var. Bu hediye katını "getir" üzerinden bilgilerini girip onayla dediğimde "kartınızın Online ödemelere açık olduğundan emin olun!" tarzı bir yazı geliyor ve sipariş veremiyorum. Kartın açıklamasında sadece Online ödemelerde geçerlidir tarzı bir yazı var ama olmuyor.

Not: Sepetimde sadece Starbucks'tan alınacak şeyler var ekstra bir şey yok ama olmuyor.

Acaba kartınızı Online ödemelere mi kapattınız? Uygulamasında ki "kartlar" bölümünden bakabilirsiniz.

Acaba kartınızı Online ödemelere mi kapattınız? Uygulamasında ki "kartlar" bölümünden bakabilirsiniz.

Hayır ödemelere tüm kartlarım açık. Hediye kartında da yeterli para var. Hem bundan yaklaşık yarım saat önce sanal kart ile Online ödeme yaptım açık olduğuna eminim.

Aracı platformlar ile değil direkt Starbucks üzerinden kullanabilirsiniz.

Peki ya o hediye kartındaki parayı TL hesabıma aktarabilir miyim, yani direkt Black Card'a?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı